Мдам, почвам и аз да гледам вече
Имам си набелязани фаворити, но и 2 сериозни проблема, + въпроса със съвместимото столче ме заинтригува... Та значи:
1. Аз съм с VW Beetle, обожавам си го и хич не искам да го сменям, а и съпругът ми си е с голямото комби за семейни нужди. Само че багажника му е малък, или, по-точно, с трапецовидна форма, по-тесен е отгоре отворът (като самата кола) - Jane Nomad например дори и да пробва да влезе не иска (само нея имах подръка за жива проба де). Някой да има опит баш с Бръмбар? Честно, дори на Опел Тигра му е по-голям багажника
2. Освен малка кола си имам и дископатия, така че задължителен елемент е минималното тегло на количката (иначе бебо може и да му е добре, ама мама след година ще е за операция). А в нета май все ги дават с тегло на летен кош и после се оказва, че зимния е 10кг, само той.
А за столчето - аз досега си мислех, че ще ми се размине: приятелка си го развозваше в зимния кош до 6 месеца и сега направо в летния; тоест ползва столчето само в колата и мислех направо да й го свия, защото те дотогава ще са се преместили в по-голямото. Но това е защото не бях обмисляла опцията да си закача директно столчето на коликата... Така погледнато, май бих гласувала за - само да обмисля колко време максимум може да стои бебо в столче...