0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Количките
« Отговор #900 -: Октомври 31, 2010, 18:49:57 pm »
Гери, кой модел си гледала? Нашата е Спиди, има багажник, който се отваря с цип и става по-голям.

*
« Отговор #901 -: Ноември 01, 2010, 20:09:00 pm »
Мама Мийя ще ги огледам още малко и може да се спра на нея, а удобна ли е според теб за новородено в зимните месеци :D За мен това е доста удобна количка и приятелката ми е стози модел и каза, че скърца, но като смаже колелата няма проблем и според нея :wink:

Дани, не пишеше кой модел е, но и аз не се позаинтересувах, точно поради липсата на бажниче, сега гледам пак една на куини много прилрча на спиди, но е малко по обемна от нея и пак не пише модела, а аз не мога да го открия в магазините да го видя от близо :?
« Отговор #902 -: Ноември 01, 2010, 20:51:20 pm »
Гери, ами честно казано, не мисля че е ок за новородено зимата. Добър вариант би  било нещо по-окътано с фабрично топло чувалче. Зимното чувалче на зуупъра е афиф. Лично аз купих количката за над 6 месеца, тогава вече бях доволна, но изкарах ранния период с количка с зимен кош, детето ми е родено декември. Успех!
« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 20:57:12 pm от Мама Мийя »

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #903 -: Ноември 01, 2010, 20:58:28 pm »
Благодаря :bighug:
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #904 -: Ноември 03, 2010, 09:56:58 am »
В момента в ПРЕНАТАЛ в THE MALL има страхотни намалени нали4ни модели на JANE,PRENATAL ,STOKKY и др.
Като сравних тук с Варна си е попадение.
София си е София и това е :wink:.
На една лятна хвърлих око аз :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #905 -: Ноември 20, 2010, 10:43:03 am »
Момичета дайте мнение за тази количка
http://mal4o.com/product_info.php/products_id/832
*
« Отговор #906 -: Ноември 20, 2010, 11:46:40 am »
marykol аз също я гледах тази количка, но на летния кош позициите не са много удобни и, ако заспи детето ще трябва да спи седнало :?и реших, че това не е нашата количка  :wink: Погледни я пак на живо и си помисли :D Успех!
*
« Отговор #907 -: Ноември 20, 2010, 22:49:47 pm »
Само да вметна за количката на Марикол - мисля, че има безброй положения на гръбчето на летния вариант, защото е с шнур, който отпускаш колкото искаш. Не съм сигурна, просто прилича на Чиполино Вип, която има една приятелка и летния й кош е така.
А и нещо важно според мен - с такъв тип гуми (задни широки и предни тесни) мислете как ще качвате подлези и други подобни рампи. Не е лесно, повярвайте ми! :wink:

Успех в избора!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #908 -: Ноември 27, 2010, 00:25:38 am »
Съгласна съм с Дживотинче. Аз имам подобен модел на друга марка, на който двете предни колела са малко по раздалечени и въпреки това понякога си е истински проблем катеренето :)
Също така имай предвид, че не е измислена да се движи по нашите пътища и тротоари тази количка, за зимата пък в снега не искам и да си помислям как ще се представи. Една приятелка за малко не се преби заедно с детето си със същата количка. Бързала да пресече една улица и предното колело забило в някаква неравност- приятелката ми се ударила в количката и тя се обърнала настрани. И тя и детето са се озовали на земята. Слава Богу, че са се разминали само с уплаха.
П.С: Дано не ме съдят за антиркламата, която направих, но поиска мнение и си го дадох :)

*
« Отговор #909 -: Ноември 28, 2010, 20:11:00 pm »
Да със шнур се определя положението на гръбчето, но точно при тези освен шнура има и плат който пречи да слезе до легнало положение :)! Огледай добре преди да вземеш :D
« Отговор #910 -: Ноември 28, 2010, 21:01:58 pm »
Аз избягвам тея колички с шнур  :? .Защото бях с на приятелката ми детето,то заспа в нея,като се събуди трябваше да му вдигна гръбчето,еми просто се препотих хиляда пъти,мн смотано ми се струва......и сега определено се оглеждам в колички който не са така.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #911 -: Ноември 28, 2010, 21:57:04 pm »
Здравейте момичета. Колебая се между Плазмата на Бертони и Максима на Чиполино. Какъв съвет ще дадете?  http://mal4o.com/product_info.php/cPath/117/products_id/984
http://mal4o.com/product_info.php/cPath/117_185/products_id/1441
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 22:03:02 pm от bebo79 »
« Отговор #912 -: Ноември 28, 2010, 22:31:06 pm »
Оххх и аз ги гледам тези и се чудя и маяяяя..........ще се радвам и аз да видя мнения.Само незнам на Бертони как е гръбчето,на чиполоно е с твърдите ползи ама на бертони......май ще е с коланче  :?.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #913 -: Ноември 29, 2010, 10:27:09 am »
Аз като избирах количка, едно от вай-важните ми изисквания беше точно да не е с коланче. Понеже имах същото преживяване като Мonkey . Имаше една на бертони с по-добра цена, но с коланче и отпадна. Чиполиното си екстра с твърдата връзка. Моя вариант е и с огрооооомен и дълбок сенник. Не съм сигурна но на снимките по-новия модел май не е с точно такъв. Но пък е с толкова красиви цветове .... За Перфектата става дума.
*
« Отговор #914 -: Ноември 29, 2010, 11:25:19 am »
ние не бяхме много избирали, но се спряхме на чиполино-перфекта и в петък много спонтанно я купихме. наистина има голям сенник който слиза доста надолу. сега остава и кошницата за кола да вземем( че я нямаше налична) и тя е със същия сенник.
« Отговор #915 -: Ноември 29, 2010, 16:50:17 pm »
Здравейте момичета. Колебая се между Плазмата на Бертони и Максима на Чиполино. Какъв съвет ще дадете?  http://mal4o.com/product_info.php/cPath/117/products_id/984
http://mal4o.com/product_info.php/cPath/117_185/products_id/1441
Bebo79,mislia che tazi na Bertoni e po-dobra!Az sashto ia xaresax,no se spriax na Hauck-Malibu All!
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6529&cat=66

« Отговор #916 -: Ноември 29, 2010, 18:13:29 pm »
Привет!
Аз тук никога не съм се включвала, но сега имам повод вече  :wink:
Купих си количка Чиполино Перфекта - като на Пешек е явно - с комбиниран кош.
Пешек, я дай малко инфо от опит! Как се държи по "хубавите" български улици? Лесна ли е за сгъване? Коша става ли евенуално в колата на седалката - за по-къси разстояния естествено!

Прецених, че зимен кош няма да използвам много, а и ми дадоха един за пренасяне зимата. Това беше най-ниския вариант на количка, че и на дръжка. А моя милост е 1,50м  :oops: Това беше количката, която в магазина ми се наби на оченце от пръв път! После разглеждах и други. Варианта следващия ми беше точно този на Blue angel - Хаук Малибу, но тя е определено по-висока. А и недостатъка, който разбрах е, че нито дръжката се върти, нито коша се обръща. Т.е. бебето гледа все напред, освен в зимния кош.
Имаше и една на Пег Перего - много лека и удобна ми се видя, но цената и беше около 650 лв - множко ми идваха вече.
А Чиполиното я взехме за 390лв.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #917 -: Ноември 29, 2010, 19:38:43 pm »
Нашата улица е с паваж - супер си е. И по кофти настилка също добре се държи. Сгъването става с чалъм и мъжО  :wink: Аз съм я сгъвала точно 2 пъти. Единия преди ДРЗ, но тогава бях под пара и дори не помня как я сгънах. Виж разгъването беше купон, питай Сигнус, как я привиках от новотела да вземе беба, аз да освободя таксито и да се боря с количката. Но пак казвам - това е защото не я сгъвам аз. Коша не сме ползвали така както описваш - купихме кошницата която пасва на шасито. Не че сме я ползвали много ама .... Това за дръжката е удобно, но ще видиш, че с по-висока дръжка е по-лесно да качваш бордюри. Единственото неудобство е с чувалчето и по-точно с ония лепки с които се закрепва. Не е най-удобното нещо, но идеална количка, отговаряща на абсолютно всички изисквания няма май.
« Отговор #918 -: Ноември 29, 2010, 22:31:42 pm »
Благодаря ти , Пешек!
Ще видим как ще сме със сгъването, защото аз съм на кола постоянно /не в момента де  :wink:/ и искам да съм независима. Та ще трябва да се науча как да я сгъвам и разгъвам най-лесно. В магазина потренирах малко, ама ...... май нищо не помня  :oops: А в момента е в къщи - завита с найлон все още, защото сме много дребни, а има толкова вируси навън, че.... ще изчакам с излизането с количка.
А за коша в колата - на мен ми се струва, че ще е супер неустойчиво, та затова те попитах. Още не сме купили кошница, защото засега се пренасяме в зимен кош - по-удобно ми се струва за мъници като нас  :wink:
А за височината - ами тя на мен и тази ми е висока  :oops:  :lol: С другите колички просто ще ми измаляват ръцете  - ще остават без кръв - като наказана ще съм  :lol:  :lol:  :lol: Те ли са високи - аз ли не съм порастналаааааа  8)  :lol:
Ще я видим каква е първата кола на нашето Злато - само да стане за разходки  :wink:
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #919 -: Ноември 30, 2010, 00:38:15 am »
Виж сега, аз съм глезла и за това не сгъвам количката сама. :lol: Пък и не съм шофьор де.
И малко спам - докато все още е топло, марш навън. :wink: