0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Количките
« Отговор #880 -: Октомври 04, 2010, 23:17:13 pm »
О не, аз видях най-обикновен зимен кош ( или за новородено, не знам точно )... Такъв извънземен не съм виждала изобщо  :D
« Отговор #881 -: Октомври 05, 2010, 10:02:08 am »
.....абе, виждането за хубав тротоар се променя драстично, като тръгнеш с количка по улиците ;)

За съжаление е точно така. Не бях забелязала колко са ужасни тротоарите, докато не тръгнах с количката. Това си е направо гигантски слалом :) Ако е рекъл Господ да имам второ дете, със сигурност ще търся количка-джип...
Мъж ми ме бъзика, че съм станала професор по тротоарите - всичките ни разходки се планират, според това кой тротоар е по-хубав. Някои маршрути напълно отпаднаха по този критерий, до други места се ходи само с кола... Количката се справя с много оф-роуд ситуации, но няма как да спестиш тръскането на бебето, а нашият хубавец се сърди, обича гладко да го возя ;)
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #882 -: Октомври 05, 2010, 14:08:20 pm »
Само да кажа, че триколките са по-маневрени и ако ви харесват, според мен са най-добрият избор. Аз купих триколка и съм много доволна. Върти се почти на едно място и с едно пръстче - абе страшно удобна работа. Трябва като избирате да се уверите, че предното колело може да се прави да се върти свободно.

Аз зимен кош нямам, но тук при нас въобще не се продават колички с кош. Моята ляга назад, но и въобще този кош сигурно е само за първите 2 месеца, а Ивана тогава беше все в столчето за кола, което можеше да се сложи на количката.

Боби

« Отговор #883 -: Октомври 05, 2010, 22:58:20 pm »
..... а нашият хубавец се сърди, обича гладко да го возя ;)

Хахаха, и нашият е същия. Мъже.... :)

*
« Отговор #884 -: Октомври 06, 2010, 07:42:00 am »
Предложете ми триколка, момичета. Да не се разгловява когато се сгъва, а да е с кош тип летен, да става и за новородено. Да е лекичка.

[/url]
« Отговор #885 -: Октомври 06, 2010, 10:02:02 am »
ЕVIQ, триколките не са от най-леките, защото обикновено са за по-неравни терени. Вариант, който има моя приятелка и много ми харесва, но не взех, защото нямаше как да стане за новородено (а едно от изискванията ми беше да имам 1 количка - от началото до края по възможност ;) ) е количка на Jeep. Те се водят за джогинг и са с големи гуми, също така цените им в Щатите са добри (от порядъка на 150-175 долара). Струва ми се, че дори и с посредник, ще ти излезе добра цената (на фона на триколките, които се предлагат тук). Не съм търсила из европейските онлайн магазини, но предполагам, че цената пак ще е ок.
За съжаление не мога да намеря линк към нейната количка, но тя все пак е модел от преди 3 години. Потърси Jeep Jogger или нещо такова и трябва да ти излязат варианти. Здрави колички са - приятелката ми в момента вози второто си дете в тази и, изглежда, че ще си откарат така до края ;)
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #886 -: Октомври 06, 2010, 10:31:23 am »
..... а нашият хубавец се сърди, обича гладко да го возя ;)
Хахаха, и нашият е същия. Мъже.... :)

Хм, аз пък забелязала, че повечето бебета, без значение пола, се успокояват кат ги подрусва ...

Лека триколка е тази на Jane. Моята(CasualPlay), въпреки че не е лека, беше супер удобна и леко се буташе. И то барабар с бебе и покупки отдолу в коша. А и неведнъж съм писала, че ежедневно съм я сваляла и качвала по 2 етажа пак със същия пълнеж поради липсата на асансьор.
*
« Отговор #887 -: Октомври 06, 2010, 10:54:48 am »
Хм, аз пък забелязала, че повечето бебета, без значение пола, се успокояват кат ги подрусва ...
Моите много спят докато ги подрусва и по време на разходките търсим оф роуд.
Стоке-то е страхотно количка, жалкото е че няма вариант за близнаци. Писах на производителите и ми отговориха, че ще предадат писмото ми на дизайнерите.
ТФК са също страхотни и имат модели триколки. Скоро гледах последния модел на Фил енд тедс и много ми хареса, а и цената беше добра.
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 10:57:41 am от eterna »
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
« Отговор #888 -: Октомври 06, 2010, 11:32:51 am »
Jane и на мен ми харесват, с такава съм, но цената им е по-височка, а и Jeep-a май е по-лек.

*
« Отговор #889 -: Октомври 06, 2010, 12:21:16 pm »
Ние сме със Спиди на Куини. Много маневрена и удобна. Тежи 11кг и се сгъва лесно, без да се разглобява.

*
« Отговор #890 -: Октомври 24, 2010, 16:09:06 pm »
Момичета дайте мнение за количките на Джордани и по-конкретно тия два модела http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_171/products_id/11598
и
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_171/products_id/11602
*

miki-mouse

• *
  • 8
  • Вярвай и ще успееш!!!
« Отговор #891 -: Октомври 26, 2010, 11:13:08 am »
Мами ,моля кажете къде да намеря количка модел-chicco mltiway с прдпазен борд?В Кикиморско царство я има , но е без борд.
Вярвай и ще успееш!!!
*
« Отговор #892 -: Октомври 26, 2010, 14:46:09 pm »
Да се включа и аз по темата :D
Харесах си количка ZOOPER, много лека и се сгъва лесно- покриваше всичките ми изисквания до момента в който видях бебе в нея, ами то не можеше да мръдне милото в нея :(
Сега гледам триколките, изцяло по вашите съвети за тротоарите :wink:, харесах си на Jeep,но няма зимен вариант, не знам дали ще ми трябва, но... Другата е на куини пак триколка, но пък тя няма кош за багаж отдолу, а третия вариант е бертони карера и май ще остане тази макар, че е малко тежичка!
Вече леко се пообърках, надявам се да направя правилния избор защото и аз мисля да карам с една количка да края :wink:
« Отговор #893 -: Октомври 27, 2010, 12:06:15 pm »
гери, какво те притеснява в това, че няма зимен вариант? Проблемът не може ли да се реши с чувалче?

*

miki-mouse

• *
  • 8
  • Вярвай и ще успееш!!!
« Отговор #894 -: Октомври 27, 2010, 14:26:16 pm »
geri28,докато разглеждах продавалника попаднах на този модел и се сетих за теб,ако е това което търсиш ,успех,изглежда ного запазена.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1199553&cat=3
Вярвай и ще успееш!!!
« Отговор #895 -: Октомври 31, 2010, 00:44:10 am »
Да се включа и аз по темата :D
Харесах си количка ZOOPER, много лека и се сгъва лесно- покриваше всичките ми изисквания до момента в който видях бебе в нея, ами то не можеше да мръдне милото в нея :(
Сега гледам триколките, изцяло по вашите съвети за тротоарите :wink:, харесах си на Jeep,но

Кой мозел на Zooper, аз ползвах Waltz, по-широка от нея не съм виждала до сега.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #896 -: Октомври 31, 2010, 09:40:10 am »
Другата е на куини пак триколка, но пък тя няма кош за багаж отдолу..

Колко голям кош за багаж ти трябва, та ти отиваш на разходка, а не пренасяш къщата  :D. На мен ми е напълно достатъчен, все пак имам и чанта. По-горе съм писала, но пак ще го напиша - количката е много маневрена и удобна.

*
« Отговор #897 -: Октомври 31, 2010, 10:00:48 am »
Камбозолка и аз не съм убедена, че ми трябва зимен кош, просто всеки си дава мнението и аз вече се обърках :? Не знам като се роди декември дали въобще ще изляза за по дъйги разходки зимата точно с този наш вятър!

Мики Маус дааа :D точно тази е количката, много ми хареса, но съм от Варна и няма кой да пратя да я види за да си я взема, инъче и аз и мъжа ми я харесахме много :D

Мама Мия точно този модел исках :) Ами не знам бебето беше добре облечено и нямаше място да мръдне :?. А като цяло ме устройва модела защото е много лека!

Дани имам в предвид, че няма никакъв багажник отдолу, а не, че е малък! 
« Отговор #898 -: Октомври 31, 2010, 12:38:26 pm »
Мама Мия точно този модел исках :) Ами не знам бебето беше добре облечено и нямаше място да мръдне :?. А като цяло ме устройва модела защото е много лека!

Това бебе ще да е било някой великан, учудена съм! Количката е с една идея по-широка от всички колички, които съм виждала, можеш да измериш, ако решиш. Като цяло съм доволна, разскърца се доста бързо всъщност, но пък с една смазка въпросът се решава генерално, наистина е лека. Това което намирам за минус, е че тапицерията не се сваля без да се разглоби цялата количка, това е единствената ми забележка.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #899 -: Октомври 31, 2010, 15:35:09 pm »
Относно модела на Джордани -аз имам такава и още сия ползвам ,а Тея е на 2 години.Лека е,лесно се сгъва и  е маневрена,пък и е елегантна.