Марипоска,
ние бяхме купили такава възглавничка от Джамбо в Сф. Не знам каква е, т.е. никаква марка не е. Обикновена плюшена и мекичка възглавничка, която се слага около врата на детето. Мишка много си я обича и сама си я слага.
Но я слагаме отпред, пред главата, а не зад главата, за да не и клюмва главата напред. Аз в града много карам и тя често се унася и заспива по никое време. По някой път стигам пред къщи, гася, но не слизаме, а я изчаквам поне един час да си поспи детето в колата. Сама си казва, че много обича да спи в колата. По някой път усилвам музиката, звучи Металика, защото искам да си приберем, да обядва и тогава да си спи в леглото в къщи, но това диване пак се унася.
Нашето столче е от тези от 9 до 36кг на Чиполино. Честно да ви кажа, не се бях поинтересувала и това го поръчах като подарък от колегите на мъжа ми още след изписването. Когато след една година и нещо дойде време да го сложим, тогава се сблъскахме с недостатъците му, а именно, че няма легнало положение. Та, на дълъг път, мъжът ми го отпуска, колкото може и подлага една 2-литрова бутилка с Кока кола зад столчето, слагаме възглавничката около вратлето. И така си спи Дреби.