0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Количките
« Отговор #800 -: Март 31, 2010, 21:16:06 pm »
На мен чадърът ми се струва, че все ще трябва да го въртя в различните посоки, че да не му пече точно от там, но реших да попитам все пак. Май наистина ще е сенник.

Благодаря, евро!

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #801 -: Март 31, 2010, 22:55:20 pm »

И аз така мислех за носенето на ръце, но коликите и многото рев ме разубедиха напълно. И сега пак се носим доста, но вече е голям, та може и сам да си играе и придвижва.  :wink:
Е, ако плачем ще се гушкаме разбира се. Имам предвид, че ако детето е спокойно в количката, аз не виждам причина а го мъкна на ръце непрекъснато. А ако си има причини, това е съвсем друго. Няма да си оставя детето да плаче самичко, я.

Боби

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #802 -: Март 31, 2010, 23:01:11 pm »

И аз така мислех за носенето на ръце, но коликите и многото рев ме разубедиха напълно. И сега пак се носим доста, но вече е голям, та може и сам да си играе и придвижва.  :wink:
Е, ако плачем ще се гушкаме разбира се. Имам предвид, че ако детето е спокойно в количката, аз не виждам причина а го мъкна на ръце непрекъснато. А ако си има причини, това е съвсем друго. Няма да си оставя детето да плаче самичко, я.

Боби
:lol: Винаги има причина, дори и да е в мен.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #803 -: Април 01, 2010, 05:51:40 am »
:lol: Винаги има причина, дори и да е в мен.

osi_19 спам спам спам

А как разбират, че си поседнал или спрял с количката на едно място, чуват ни през 3 квартала!
Има и свидетели, ако трябва да се доказва  :lol:

Деска има и един друг вариант за предпазване за съжаление в нета намерих само количката!
А нашата е опакована все още и няма как да снимам сега да ти пратя да я видиш.
TFK има слънцезащитна мрежа, предпазваща детето от вредните UV-A и UV-B лъчи.
Представлява един триъгълник, който се закача горе от двете страни и долу при крачетата.
Аз съм го ползвала предимно когато детето е спяло.
Пиша ти за него, защото съм го виждала да го слагат и на други модели колички!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #804 -: Април 01, 2010, 05:57:07 am »
:lol: които търси намира...
Ето фото ЦЪК ейййй едва я открих (последната долу), а тя такава нюню снимка.

Продава се отделно на цената показана на линка!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #805 -: Април 01, 2010, 10:27:49 am »
мише, мерси! Дано да става и за моето Куини! Друг е въпросът, че вече всичко се дърпа и дори срещу дъждобрана има протести, а тук вали все ден в общи линии.  :(

« Отговор #806 -: Април 01, 2010, 22:27:08 pm »
Аз съм с Куини Спиди. Като беше малък Тошко ползвах чадър, но вече го дърпа и не смея да го сложа. А този сенник няма да го търпи две минути. Не зная как ще е в големия пек, но определено ще търся вариант. Може би ще свикне с чадъра отново, след няколко возения и игри. Иначе трябва да го въртя, неудобно е определено, но за сега не виждам вариант. Ние също бяхме с кошница, която става за шасито на количката с адаптори, много съм доволна. Дори в началото не ползвах кош за новородено, изкарахме в кошницата по разходките. Аз не съм и купувала такъв кош. Кошницата ми е на Макси Кози, страхотна е. Ние сме второ бебе, все още си е като нова, и все още му е добре, но в колата сме със стол вече, защото не иска да е в гръб на движението.
*
« Отговор #807 -: Април 01, 2010, 23:04:04 pm »
елора, ако измислиш някакъв вариант за предпазването от слънце, сподели, моля те! И аз съм със Спиди, но вече всичко се дърпа, бута и прочие. Май съм за сенника, защото и мрежата ще се дърпа.  :?   
Иначе и ние имаме Макси Кози, но поради завидните си размери, синъг ми вече не се събира в него и се вози в столче (тясно му е на раменете).

« Отговор #808 -: Април 02, 2010, 09:51:08 am »
Наистина сенника е супер, но тук не съм виждала такъв. Аз имах предвид, че мрежата няма да търпим :oops:. Ако си го вземеш и си доволна пиши. Ще видя тук къде предлагат такива.
*
« Отговор #809 -: Април 05, 2010, 15:51:09 pm »
Ако не ви се носи на ръце нонстоп бебе, вземете си слинг - удобно е, но е важно да имате як кръст. аз така и не успях да ползвам, сина ми беше доста тежък след 3 месец и не ми го издържаше кръста.
Струва ми се, че повечето аксесоари за колички са направени така, все едно детето, което возим, никога няма да се сети да протегне ръка, да дръпне и т.н. а ще си се вози тихо и кротко  :lol:
За предпазване от слънце, докато сина ми лежеше в количката, ползвах тензухена пелена, преметната през сенника.Хем е по-плътна, хем може да влиза въдух, хем го виждаш какво прави. След като започна да седи и съответно да я дърпа,махнах я, слънцето си го печеше и толкоз  :lol:
Дъждобрана закрепях с щипки за пране към количката, ако все пак вали силно и детето реши, че не го иска - доста трудно успяваше да го издърпа целия.
може и да изглеждат смешни похаватите ми, но са изпробвани и действат. Успех!

Друг вариант за дъждобран - една приятелка беше зашила към края на дъждобрана на няколко места връвчици, които (понеже количката не ползволяваше щипки  :lol: )връзваше към шасито. сина й много яко дърпаше, но уви, не можеше да смъкне дъждобрана.
« Последна редакция: Април 05, 2010, 15:57:52 pm от dianka »
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #810 -: Април 06, 2010, 14:13:25 pm »
Момичета помогнете ми да намеря представителството на Фил и Тедс за България.Имам проблем който чак сега забезях в количката.Купихме количката на Фил и Тедс в червено варианта за близнаци.И преди няколко дни забелязах че нямаме отпред тов което е за подпирането а гледам в сайта на Касида на черния вариант го има.Надявам се ме разбрахте за какво става дума имаме си само колани предпазни а отпред онази предпазната част я нямаме.Дали ще мога да намеря допълнително такава приставка.Че скоро ни предстои да се учим да сядаме а направо незнам как ще ги возя без тази част.Благодаря предварително!
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #811 -: Април 06, 2010, 14:28:11 pm »

Друг вариант за дъждобран - една приятелка беше зашила към края на дъждобрана на няколко места връвчици, които (понеже количката не ползволяваше щипки  :lol: )връзваше към шасито. сина й много яко дърпаше, но уви, не можеше да смъкне дъждобрана.
Това е много добър вариант, и нашия съм го ушила така, че в една буря така го вдигна вятъра, че го завря в лицето на беба, после тя се шашна... абе страшна работа, сега е с връзки, не че ползвам вече, ама. Завързвах за шасито на количката и всичко беше 6. Кате вече не търпи количка, а и спи само вкъщи, та сме я прибрали. Иначе нащо Чико беше с хитър сенник, май всичките им комбинирани - категория Ct 0.2 или само 2 се водеше са с такъв сенник, бях купила чадър, ама със сенника се справяхме екстра.
Също и кошницата беше към количката комплект и беше с кар-фикс, основата си седеше в колата и само кликвахме отгоре кошницата. Изключително удобно, когато бебето заспи в колата, защото иначе, всяко местене може да наруши съня и после стой та се дръж. Поне на Кате никога не й е било приятно като и се наруши съня или графика.
Та успех в избора на всички бъдещи мамита :)
*
« Отговор #812 -: Април 06, 2010, 14:41:38 pm »
Момичета помогнете ми да намеря представителството на Фил и Тедс за България.Имам проблем който чак сега забезях в количката.Купихме количката на Фил и Тедс в червено варианта за близнаци.И преди няколко дни забелязах че нямаме отпред тов което е за подпирането а гледам в сайта на Касида на черния вариант го има.Надявам се ме разбрахте за какво става дума имаме си само колани предпазни а отпред онази предпазната част я нямаме.Дали ще мога да намеря допълнително такава приставка.Че скоро ни предстои да се учим да сядаме а направо незнам как ще ги возя без тази част.Благодаря предварително!

http://www.iventas.bg/iventas/
+359 2 9 555 115

Обади им се работното време е от 9-17ч. Живея над офиса и склада им. Не знам обаче дали са официалния вносител на 100%. Но продават тази марка...............
« Последна редакция: Април 06, 2010, 14:47:58 pm от Малина »

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #813 -: Април 06, 2010, 15:11:49 pm »
отпред тов което е за подпирането

http://www.iventas.bg/iventas/
+359 2 9 555 115

Обади им се работното време е от 9-17ч. Живея над офиса и склада им. Не знам обаче дали са официалния вносител на 100%. Но продават тази марка...............

аз мисля, че са те
Тази част отпред се нарича борд или табличка.

Виждал съм колички, които по принцип са без бордчето и децата са вързани само с колани, но на мен ми се струва доста... неудобно.

Най-удобен ми изглежда вариантът, когато освен бордчето има и един плат между крачетата на бебето. Поне мойто така най-малко се изправя и недоволства.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #814 -: Април 06, 2010, 17:07:10 pm »
Моля ви, някой ако знае от къде в БГ мога да си купя ТФК за близнаци да ми пише. За сега нямат внос и шансът е да намеря изостанала количка в някой магазин.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
« Отговор #815 -: Април 06, 2010, 17:35:24 pm »
Понеже съм на вълна колички и съм се загледала в baby jogger,виждам, че имат супер модели за близнаци. eterna ето тук можеш да разгледаш http://baby.shop.ebay.co.uk/Pushchairs-Prams-/66698/i.html?_nkw=baby+jogger&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282
Една мама от другия форум има такава, ако ти представлява интерес ще изровя някъде имаше снимки и ще ти пратя. Иначе ТФК няма в бг и няма и да има. Можеш да си поръчаш от австрия http://baby.shop.ebay.at/i.html?_nkw=tfk+twinner+twist&_sacat=15468&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=tfk&_osacat=15468&bkBtn=. Пак в мамата има цяла тема за близнашките колички.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #816 -: Април 07, 2010, 09:34:02 am »
Благодаря ви момичета за насоката свързах се с фирмата .Оказа че този модел нямат борд отпред и нямат резервни но пък си намерих две неща които ще ми вършат чудесна работа които мислех аз да измайсторявам по някакъв начин.Подложки за количката с две лица памук и полар както и слънчобран.Доволна съм още веднъж благодаря!
« Отговор #817 -: Април 07, 2010, 14:36:29 pm »
Момичета, много ме заинтригувахте с тази слънцезащитна мрежа!Как мислите, дали ще пасне на моето Хане Номад? Моят принц засега обожава дъждобрана и си мисля,че може би би харесал и мрежата, а и ми се струва по-компактен вариант от чадъра. А къде се продава?

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
« Отговор #818 -: Април 07, 2010, 16:36:52 pm »
Понеже съм на вълна колички и съм се загледала в baby jogger,виждам, че имат супер модели за близнаци. eterna ето тук можеш да разгледаш http://baby.shop.ebay.co.uk/Pushchairs-Prams-/66698/i.html?_nkw=baby+jogger&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282
Една мама от другия форум има такава, ако ти представлява интерес ще изровя някъде имаше снимки и ще ти пратя. Иначе ТФК няма в бг и няма и да има. Можеш да си поръчаш от австрия http://baby.shop.ebay.at/i.html?_nkw=tfk+twinner+twist&_sacat=15468&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=tfk&_osacat=15468&bkBtn=. Пак в мамата има цяла тема за близнашките колички.
И двете колички са ми на сърце, но търсех вариант да закупя ТФК-то от БГ. Всеки ден ги притеснявам в Пигис хаус и не съм изгубила надежда, че ще получат, защото не ми отказват категорично, а казват, че ги очакват всеки момент. Ама и ние вече пораснахме и станахме за разходки, пък си нямаме количка.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
« Отговор #819 -: Април 07, 2010, 18:30:50 pm »
Имаше една в продавалника за 700лв. Сега ще се опитам да я намеря.
Ето http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1032589&cat=3. Поне на снимките изглежда много добре.
« Последна редакция: Април 07, 2010, 19:43:04 pm от assya_g »