Ако не ви се носи на ръце нонстоп бебе, вземете си слинг - удобно е, но е важно да имате як кръст. аз така и не успях да ползвам, сина ми беше доста тежък след 3 месец и не ми го издържаше кръста.
Струва ми се, че повечето аксесоари за колички са направени така, все едно детето, което возим, никога няма да се сети да протегне ръка, да дръпне и т.н. а ще си се вози тихо и кротко
За предпазване от слънце, докато сина ми лежеше в количката, ползвах тензухена пелена, преметната през сенника.Хем е по-плътна, хем може да влиза въдух, хем го виждаш какво прави. След като започна да седи и съответно да я дърпа,махнах я, слънцето си го печеше и толкоз
Дъждобрана закрепях с щипки за пране към количката, ако все пак вали силно и детето реши, че не го иска - доста трудно успяваше да го издърпа целия.
може и да изглеждат смешни похаватите ми, но са изпробвани и действат. Успех!
Друг вариант за дъждобран - една приятелка беше зашила към края на дъждобрана на няколко места връвчици, които (понеже количката не ползволяваше щипки
)връзваше към шасито. сина й много яко дърпаше, но уви, не можеше да смъкне дъждобрана.