mari-al, Лиско е подходящия човек за теб!
Лисета-тризнаци закарани от София до Варна![/color]
))))
Mari-al, ние пътувахме 8 часа от София до Варна. Ако бяхме двамата пътя щеше да е вероятно 5-6 часа но с децата става съвсем различно. Предвиди поне час път повече а с това и повече храна, но това е за друга тема:)
Относно кошниците за кола, няма никакъв проблем да пренесете бебетата с тях до Айтос. Не е най-удобния вариант но е най-сигурния:) Аз подлагах възглавнички и пеленки за да не са толкова прегънати. Те спаха почти през цялото време и не помня да са се давили. Дори и в къщи рядко се случва а в легълцата си спят по гръб основно, колкото да ги въртя и подпирам:)
сега рядко използвам кошниците (само като ходим на консултация, че ни е далеч за количката) а последната седмица Никол много добре спи в нейната през деня:)
Сега като си спомня пътуването...в каквото и да сложиш бебетата ще ти е притеснено:) Все пак, път си е, за първи път ще останете сами с тях и ще се питаш дали им е добре:)
А и коя тризнашка количка има зимни кошове? Или ти искаш евентуално да вземаш 3 само за превозването ли?
Нашата количка е с летни кошове и чувалчета. Както и преди съм писала никакъв проблем да ги изкарвам така даже и в по-студените дни. Бяха на 20 дни когато ги изкарахме за първи път на 5 нуари.
Да и аз не разбирам какво значи да се гърчи бебето в зимния чувал? Та той няма никакъв допир с детето а само с коша, който си е достатъчно широк за да бъде и добре завито под чувала.
Знам каква тръпка е да искате най-доброто за дечицата си и аз по себе си съдя как купувах неща, копито сега се оказаха излишни:) май всеки го прави. А това все пак не е от най евтините пера.
Имате време момичета, помислете, преценете, съберете мнения.
От мен имате много стиснати палци за спокойна бременност и бъдете здрави:)
извинявам се за грешките ама пиша с един пръст, че един дебел;ушко ми тежи в другата ръка спящ:)