Е добре де, ама ако нямаме финансов проблем да си купим количката, която харесваме, как тактично да обсъдим дали си струва парите, дами? Тамара, това, което казваш вече е нелепо - хайде да не говорим пък за неща, които струват повече от, примерно, 600 лв! Може и да има хубави колички за толкова - такива, които на теб ти харесват. Аз не съм намерила такава, която да ми допада за толкова пари. Да кажем и на момичетата с по 6 процедури да си го напишат в подписа, да знаем, че са успели да си ги платят - като бродерията на сенника, която предлагаш, а?! Има още няколко места, на които са кометирани колички, и по-евтини, и по-скъпи, защо да не можем да обсъдим тези, които момичетата споменават сега? И, да, Голф на старо може да се купи за парите като за една хубава количка, само че хората с такива колички надали карат Голф втора ръка!
Отказвам да се чувствам виновна, че мога да си купя количката, която харесвам. Никой не ми е дал даром парите, изкарали сме си ги с труд и няма да толерирам някой да ми казва да "се сапикясвам" в избора си. А, да, и чакането си на това дете съм изчакала, та не е като да си мисля, че всичко, което хвърчи, се яде!