0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Количките
« Отговор #960 -: Януари 09, 2011, 09:14:22 am »
marigri , на този първата пък предимството и е, че и двете децича ще виждат от едно ниво. Иначе все едното ще трябва да седи отзад.

Б.

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #961 -: Януари 09, 2011, 09:21:55 am »
Ами на мен не ми се видя тясна, виж за общия сенник не се бях замисляла. Обаче в едно съм сигурна - идеална количка няма да си намеря :lol: Ако мислиш да поръчваш от Щатите - виж и този сайт http://www.strollers.com/Double-Strollers-C367131.html
Количката на АБЦ Дизайн е наистина страхотна от към визия, обаче се чудя дали като станат по 10 кг ще е удобно да се бута такъв тип количка, в темите в бг мамма имаше лоши отзиви за количките тип влакче. Хубавото е, че имаме време да избираме, пък и още не са излезли новите модели за 2011 г.

« Отговор #962 -: Януари 09, 2011, 10:42:17 am »
Ейлле, а от този сайт има ли доставка до БГ.....защото ни доста сайтове гледахме, но доставката беше само за щатите :?

Боби...то верно, че едното ще бъде отзад...но ми се вижда доста разстояние между двете седалки и което ще бъде отзад, пак ще има видимост няква :?.......знам ли, не съм я виждала на живо тая количка, че да я преценя....а те са скъпи и тук никъде я няма в наличност, само по поръчка..... :(
за това все още търся и други варианти....
иначе с влакчето поне ще мога да вляза на всякъде......а тези една до друга, ако има някъде по тясна врата и какво ще правя :ask:
гледах на скоро комедия с Дженифер Лопес "ПЛАН Б"......как забременя инвитро с близнаци...че после имаше екшън с количката в магазина, докато минава.....всичко събаряше по рафтове  :lol:, после по поръчка й измислиха един по хитър модел  :lol:

абе, имаме още време....така че за момента сме още "в размисли и страсти"  :D
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #963 -: Януари 09, 2011, 10:49:49 am »
http://www.strollers.com/Peg-Perego-IPAX04NA34-PGR1532.html
Този вариянт на Ария някой виждал ли го е в БГ?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #964 -: Януари 09, 2011, 11:09:36 am »
не съм го виждала, тоя модел....но иначе хубава ми изглежда количката :wink:
*
« Отговор #965 -: Януари 09, 2011, 11:27:53 am »
Ако си изберете количка,при която са едно зад друго си представям да ги сменяте.единия ден едното отпред.На другия обратно ;)
Предимството което се сещам е,че между колите ще се минава по-лесно.Аиде,асансьорите не ги броя защото там ще е проблем и при двата случая...
« Отговор #966 -: Януари 09, 2011, 11:45:13 am »
*
« Отговор #967 -: Януари 09, 2011, 12:35:02 pm »
 Момичета,аз на Иванов ден си направих разходка до бейби мола.Най-вероятно нищо няма да купя от там.Цените са баснословни,но поне имаше доста за разглеждане.
 Какво ми направи впечатление относно количките.Оставяме условията за напълно легнало положение,лекота и т.н. Наби ми се това,че някои колички с изключителна лекота като ги натиснеш за дръжката вдигат предницата.Така де,вдигат се предните гуми и съответно много по-лесно ще се преодоляват височини.При други модели трябваше много яко да натисна.Даже сега ,в това състояние с тумбака ми беше некомфортно...

А, нещо което бях чела в някакви препоръки в книжка.Тези ,малките двойни гуми нямали особен смисъл.Основното им предназначение било да събират кал между тях си и да ни карат да го чистим...Това не е мое мнение,но ми се стори логично и за това го споделям
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 12:37:33 pm от didon »
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #968 -: Януари 09, 2011, 13:42:47 pm »
Цитат
http://www.strollers.com/Peg-Perego-IPAX04NA34-PGR1532.html
Този вариянт на Ария някой виждал ли го е в БГ?
Имаа я в България, ето:
http://www.vitodesimone.com/content/view/20/30/ и http://www.roshko-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=501&category_id=12&manufacturer_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=27
Не е същата :wink:
Има разлка и в рамата и в гумите и въобще :lol:
Само името е същото

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #969 -: Януари 09, 2011, 14:11:35 pm »
Аз не съм е виждала, но аз все още гледам само по сайтовете, единствено xlander-а гледах и то модел от 2009 и на Фил енд Тедс - щото е бута една позната. В Щатите поне има избор, ние имаме познати, които да ни е пратят, но транспорт, мито и ДДС като сложим допълнително, не знам дали има смисъл. Иначе сайтовете не доставят до БГ. За Бг може да гледате английския ибей и амазон, ако там пуснат някоя промоция, че е по-скъп от ибей. Аз от там ще поръчвам дрешки, играчки и тем подобни.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #970 -: Януари 09, 2011, 16:01:56 pm »

Пускам ви снимка на количката на едно английско семейство, което видяхме преди две години в Банско, количката изглеждаше страхотно, мисля че и цената й беше поносима в някой от английските сайтове
официалния им сайт
http://www.icandyuk.com/products_detail.php?id=pear_stroller
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #971 -: Януари 09, 2011, 17:08:37 pm »
Мини мерси, много ми хареса 8O...много компактна ми се видя, гледах клипчета как се сглобява и сега ще чакам да се събуди милото и той да я види :D
само че никъде не можах да се ориентирам за цена... :?
освен да се поровя из други сайтове  :wink:

п.п. сега видях че си написала да се порови из сайтове,ама аз като видях снимката и ми станаха очите на палачинки  :lol:
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 17:10:57 pm от marigri »
*

Eille

• *
  • 916
« Отговор #972 -: Януари 09, 2011, 17:59:31 pm »
http://cgi.ebay.co.uk/iCandy-Pear-Twin-Double-Maxi-Cosi-Car-Seat-Extras-/170587878292?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item27b7d47394 - ето тук е има втора употреба, пускам обявата, защото са сложили много снимки и човек добива представа. На мен ми изглежда, че детето отзад ще е много забутано и ще гледа гърба на това отпред.
http://baby.shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=twin+pushchair&_sacat=2984&LH_ItemCondition=1&_dmpt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&_odkw=twin+pushchair&_osacat=121634&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 - ето това се предлага в английския ибей, втора употреба пък има на много ниски цени. Аз гледах и количката на TFK, много ми хареса също, има вариант да си е купиш нова, а само кошовете за новородени да се купят втора употреба.

*
« Отговор #973 -: Януари 09, 2011, 18:17:01 pm »
супер забита е тази количка.Тук вече едното бебче ще е много притеснено...Това ми напомня по-скоро на онези колички ,които имат допълнително място да сложиш за малко и по-голямото детенце ако много бързате или се е уморило от ходене
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #974 -: Януари 09, 2011, 18:30:52 pm »
А някой не знае ли количка, която може хем да стане тип влакче, хем едно до друго...мисля че това ще е най-удачния варянт. Някак да се прищраква ми е идеята...
Аз ако трябваше да купя количка за близнаци - бих взела една за първите месеци, каквато и да е, нещо по-тъничко. Те в първите месеци само спят навън, така че не е много важно кой къде седи. А като започнат да сядат бих взела един двоен Маккларън, което мисля ще е наистина ползваната количка.
« Отговор #975 -: Януари 10, 2011, 11:16:18 am »
http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=753

девойки а тази как ви се вижда :D
аз иначе все още си оставам привърженик на влакчето  :oops:.........
*
« Отговор #976 -: Януари 10, 2011, 12:59:52 pm »
изглежда ми добре.Висока е.В същото време ми се струва,че не е особено обемиста...Като дизайн също ми допада...

Предлагам колективно обикаляне за колички.Тези които сме от един и същи град.Ще бъде полезно...Всеки ще сподели мнение... :) пък и ще си побъбрим и помечтаем за прекрасни неща
« Отговор #977 -: Януари 10, 2011, 15:59:39 pm »
Marigri, тая количка е супер, и на мен ми се вижда доста удобно и компактна, а и колелата са много добри. Пък и цената й доста добра ми се струва.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #978 -: Януари 10, 2011, 17:17:08 pm »
Marigri, моят съвет е да търсиш и да си харесаш количка в която децата да са едно до друго а не влакче. Ти видя нашето влакче и за тризнаци продължавам да мисля, че поне в началото е по-добрият вариант, но сега ще купуваме друга защото децата вече искат да гледат а винаги тези които са отзад са ощетени. Главите им висят отстрани, надигат се, нервират се. Аз не взех едно до друго защото нямах представа откъде ще минавам и как, но предвид, че близнашките са по-компактни ти препоръчвам да се оглеждаш за такава и да питаш близнашките майки какво биха ти препоръчали. Отстрани всички изглеждат много красиви(или почти всички), характеристиките им и те са едни като за космически кораби, но най добре се преценява и получава мнение от първа ръка. Съобрази я със аснасьори, входове, багажник на кола, килограми,  местоживеене и подходът ви до градинки, паркове, площадки. Прецени дали на теб ще ти е удобно в първите месеци, защото  бебетата може само да спят, но пък ти ги обслужваш непрекъснато. Влакчето не е от най-удобните в това отношение. На пръв поглед изглежда много сложно но само на пръв поглед.
И най-добре е да я видиш и пипнеш на живо. Близнашки варианти в БГ поне се предлагат в изобилие а после винаги можеш да я поръчаш от чужбина ако е на по-добра цена.
Успех:)
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 17:21:33 pm от Lisko »
« Отговор #979 -: Януари 10, 2011, 18:02:49 pm »
Лиско....твоите думи ще са мед за моя мъж :lol:, той все ма разубеждава за влакчето.....а аз все не го слушам :D, ама до лятото надявам се ще ми дойде акъла и да взема най правилното решение :wink:
иначе верно, видях ги твоите лисичета как се надвисват настрани....то си иска гледка детето, права си...
иначе ще трябва да хвана рулетката и всичко много хубаво да измеря и да преценя какво ще купуваме като модел и марка  :?