Здравейте момичета,
Мен ме е хванала вълната за количките и реших да се допитам до вашето мнение. Аз живея в Канада и за съжеление тук няма такъв избор на колички както в България. Избора е страшно ограничена до три марки колички само и почти не ми харесват, направо в чудо съм се видяла, приличат ми на трактори. Единствения модел количка, който ми допада е модела Quinny Buzz + Dreami Bassinet. Ще ви прикача снимка за да я видите.
http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=3Количката най ми допада, страшно е лека и много маневрена. В началото като се роди бебо, мисля да я ползвам със кошчето и като поотрастне малко около 5-6 месеца да започна да използвам летния и вариянт. Знам, че принципно кошчето се води зимно, но дакато бебо е мъничък още мисля, че коша ще е най добре за него, тъй като ще е в пълно легнало положение. Нащия бебо го очакваме през май, но мисля че коша също може да се ползва и през летните сезони, без да се слагат всички покривала за зимата, просто да е отворен.
Какво мислите момичета? Някоя от вас използва ли тази количка? Знам, че и в България ги продават.
Другата марка колички която продават тук и е най използваната тъй като е на малко по поносима цена е Graco, но на мен хич ама хич не ми допадат моделите им.
Благодаря ви предварително.
Благородно ви завиждам за огромния избор на колички в България