В последните ми 5-6 цикъла положението е едно и също, фоликулите не се пукат. Този месец пробвахме с Прегнил 5000, но без резултат. На 17 ден на Узи се видя фоликула, и отново дуфастон. Сега се надявах с новия цикъл да се махнат, но не...Вчера на 3-ти ден фоликула си е там 3 см.голям, сега ново решение противозачатъчни Логест 21 дни*2 таблетки дневно. Чуствам се като опитно зайче, и си мисля, че вероятността да се спука фоликула и да имам месец с нормална овулация, е равна на вероятността да спечеля шестица от тотото. ЛУФ е резултат или причина от нещо? Може и да било хормонален проблем, но нямало как да изследваме хормоните докато не се изчисти задържания фоликул, защото на практика това ще повлияело резултати от хормоналните изследвания. Това ми отговориха, когато попитах за хормони. Подготви си документи за фонда, беше другият съвет. Дойде ми в повече. Станах отегчително дълга, но отчаянието ми расте с всеки изминал ден, а най-лошото е, че сама не мога да си дам отговори на въпросите. Благодарна ще съм на всяка една от вас, в подобно положение да сподели опита си в темата.