0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: луф синдром
« Отговор #20 -: Юли 18, 2012, 12:46:54 pm »
Здравейте момичета и при мен д-ра се съмнява за луф.Арика, и аз като теб нямам проблеми с хормоните и уж всичко е ок. Другия петък трябва да отида за да види дали се е спукал фуликула.Каза, че иска и да ми провери яйчниковият резерв.
Много съм объркана и стресирана.
nel_iv как процедирахте с д-р Владимиров при теб?
Благодаря ви предварително и ви желая късмет!
*
« Отговор #21 -: Юли 18, 2012, 13:05:31 pm »
mila du6i4ka, надявам се всичко да е наред и да си останете само със съмнение за луф.. желая ти късмет! Не се шашкай толкова много... всичко ще си дойде на мястото, макар и да изисква повече време и нерви.

При мен редува - на единия цикъл се пуква, на следващия не! Тотално не ми е ясно каква е причината. Миналия месец правихме първа инсеминация и с овитрел се пукнаха фоликулите, обаче пак не съм бременна, така че то като си реши, тогава ще стане. Стискам ви палци на всички бързо да успеете!
*
« Отговор #22 -: Юли 20, 2012, 11:49:09 am »
mila du6i4ka, ние все още нищо не сме правили с д-р Владимиров, тъй като аз бях при него през март, тогава говорихме, че и с Луф може да се стигне до спонтанно забременяване, но вероятността яйцеклетката да е некачествена е по-голям тъй като при мен има тенденция и към намаляване на яйчниковия резерв, а това несъмнено се отразява и на качество, случва се овулация но не и бременност. Та ние решихме да опитаме инвитро, но просто си чакам ........... мъжа, той е в чужбина за 6 месеца и го очаквам в началото на август.