0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Клиниката на д-р Стаменов
« Отговор #20 -: Октомври 14, 2005, 19:12:08 pm »
Приемни дни:
вторник и четвъртък - 14-19 часа
сряда 12-16 часа
събота 10-13 часа
Час можеш да си запишеш и не при него лично. Напоследък (а може би не е от сега) графика му е доста препълнен, така че те съветвам да си запишеш час от по-рано.
Въпреки навалицата не претупва прегледите, а също ме впечатли и отношението му към заплащането в стил - работата трябва да се върши качествено и парите не са това, за което се прави всичко. Дано да съм се изразила точно. Това е моето впечаление поне до тук.

Успех!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #21 -: Октомври 14, 2005, 19:23:07 pm »
Благодаря, тази информация е наистина полезна. Днес ходих, в сряда пак :D
Мисля, че не останаха часове за другата седмица...

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #22 -: Октомври 14, 2005, 19:29:30 pm »
Радвам се! Дано си доволна и ти. Аз съм чак другия месец!!! Тъкмо щяхме да правим инсе и фоликулите ми "изчезнаха" Май не е имало и ову дори. Все като започна нещо по-сериозно се появява нов проблем?!
На теб успех и може да се засечем по коридорите (ако си още в този клуб:-) !
« Отговор #23 -: Декември 09, 2005, 15:30:12 pm »
И тук да напиша, за да е пълно инфото. Адреса на сайта е http://www.invitro-bg.com/
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #24 -: Март 19, 2006, 19:15:07 pm »
Някой може ли да даде мнения за др Персенска от клиниката на Стаменов /пинам за приятелка/
« Отговор #25 -: Март 19, 2006, 19:26:15 pm »
Д-р Персенска е млада, симпатична и амбициозна лекарка. Какво за нея?
*

lady_11

• 3217
« Отговор #26 -: Март 19, 2006, 19:49:47 pm »
Ми Заек аз те питах на лични, но явно не е достигнало до тебе съобщението по неведоми причини.

Та имам си приятелка, която от сравнително по- скоро от мен - около 1 година си има репродуктивни проблеми. Чула за клиниката на Стаменов и ме пита /скарана с компютри и нет е/. Понеже ми знае от малкото хора/ извън форума и чата/ перипетиите директно ми каза, че иска да отиде в тази клиника на преглед, но държи да я прегледа жена, а не мъж /по някакви си нейни лични съображения, които не пожела да ми сподели/. Това е историята.
« Отговор #27 -: Март 19, 2006, 19:52:11 pm »
Лейди, сори, ама съобщение от теб нямам  :oops:

Ох, предразсъдъци... Ми, като иска жена - д-р Персенска е добра, внимателна е. Какво повече  :D
*

lady_11

• 3217
« Отговор #28 -: Март 19, 2006, 20:00:22 pm »
Благодаря за инфото, важното е, че е амбициозна и добър професионалист, нищо че е млада. Извън темата - и Мели е млада, ма 6-5 при нея няма :lol:

Най много да ида аз първо на преглед, та да видя за какво става на въпрос, макар че всеки си избира лекаря на който ще се довери...
*
« Отговор #29 -: Март 21, 2006, 11:32:30 am »
Лейди,
аз по принцип ходя при Д-р Стаменов но когато трябваше да си правя цветната снимка той имаше много пациентки и се наложи да ми я направи Д-р Персенска ,та мога да кажа че наистина е много внимателна  отзивчива е и обяснява доста ,но дали е добър специалист не мога да коментирам -нямах повече контакти с нея.Така или  иначе те с доктора работят в екип и  мисля че никой няма да е разочарован. :)
*
« Отговор #30 -: Март 21, 2006, 19:42:17 pm »
Това Нева все едно съм го писала аз!
Дословно!
:-)
« Отговор #31 -: Юни 14, 2006, 16:09:30 pm »
Здравейте!
Искам да изкажа възхищението си от д-р Стаменов-изключителен професионалист и човек!Благодарна съм му от все сърце за всичко!

Любовта на човек към човека-това е може би най-трудното,което ни е дадено,крайността,последното изпитание и доказателство...
Re: Клиниката на д-р Стаменов
« Отговор #32 -: Юли 18, 2006, 13:47:15 pm »
Здравейте!
Искам да изкажа възхищението си от д-р Стаменов-изключителен професионалист и човек!Благодарна съм му от все сърце за всичко!

За какво си потърсила д-р Стаменов? Ин витро ли ще си правиш или вече са ти го направили?
« Отговор #33 -: Юли 21, 2006, 23:21:24 pm »
За какво си потърсила д-р Стаменов? Ин витро ли ще си правиш или вече са ти го направили?
Цитат
Все още съм на етап изследвания-иначе съм с доказана ендометиоза,а май се оказва,че и приятелят ми има проблем!

Любовта на човек към човека-това е може би най-трудното,което ни е дадено,крайността,последното изпитание и доказателство...
« Отговор #34 -: Юли 30, 2006, 18:50:03 pm »
Все още съм на етап изследвания-иначе съм с доказана ендометиоза,а май се оказва,че и приятелят ми има проблем!
Честно да ти кажа не ми е ясно за какво точно става въпрос, но си мисля, че всичко ще има добър край. Все пак дявола винаги изглежда много по - черен от колкото е. Аз мога да ти стискам палци, всичко да си дойде на мястото и скоро да се радваш на положителен тест :bfp1: :), и това да е карйният резултат:  :babbycarrage:
« Отговор #35 -: Август 01, 2006, 15:27:37 pm »
Честно да ти кажа не ми е ясно за какво точно става въпрос, но си мисля, че всичко ще има добър край. Все пак дявола винаги изглежда много по - черен от колкото е. Аз мога да ти стискам палци, всичко да си дойде на мястото и скоро да се радваш на положителен тест :bfp1: :), и това да е карйният резултат:  :babbycarrage:
Благодаря ти от сърце за хубавите пожелания!И аз ти пожелавам същото +много,много щастие и радост! :bighug: :kiss: