Оси поздравления за дървото много е хубаво!
Оси, поздрави съпруга си за страхотната идея! Леле как не ми е дошло на ум за такова нещо! Благодаря ви!
Осиана, искам да съм котарак у вас!
страхотна тема, с удоволствие ще я чета редовно.
никога не съм знаела, че има такива дървета за котки, а що котки са ми минали през ръцете...
Благодаря, момичета. Дърветата за котки ги има и по магазините за домашни любимци, но са скъпи. И моя понеже разбира от дърво, каза че той ще направи...и не съжалявам. Тези дървета по принцип са за котки които си стоят само в къщи, като нашия, за да не им липсва толкова много природата, катеренето, дърветата. А иначе, за котка, която си ходи и по двора, просто няма смисъл да се прави такова дърво, защото тя може да се катери където си иска на вън.
На моя мъж леля му си купиха къща в село.Къщата беше стара, но те съумяха да я 'подновят' почти изцяло, без почти нищо да развалят.Искаха да запазят битовия дух на самата къща.Още като се влезе навремето е било сайвант.На тях не им трябва, защото не гледат животни.Замаскираха наоколо, направиха сайванта килер, но остана вратичката му-нависоко на стената.За да не стои грозно, вижте какво направи лелята върху самата вратичка от срязана кратунка и няколко изкуствени слънчогледа.
Междувпрочем, Осианка, дървото е страхотно!Идва ти отвътре явно!
baracuda, майка ти има невероятен талант, много ми хареса изобретението и.!!!!
Много хубаво, много ми хареса Мимка, това си е направо за Моята Градинка.
Ели, браво, интересна идея, за по-голяма стая, с повече място, направо си е гениално.