0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ОТГОВОРИ САМО ОТ ЖЕНИ 1 - ЛЮБОВНИЦАТА...
« -: Август 22, 2005, 14:18:52 pm »
Искам да попитам ЖЕНИТЕ за следното, което скоро спорихме с една женска компания:

Каква е ролята на Жената и на Любовницата в ЖИВОТА на един МЪЖ?

Аз като мъж им казах, че може и да си имам любовница, но е ВАЖНО при коя се връщам.

Жените твърдяха, че за тях това няма значние - има си любовница да си ходи при нея.

Какво е ВАШЕТО МНЕНИЕ...
*
« Отговор #1 -: Август 22, 2005, 14:31:47 pm »
Tц,

Аз не мога така

Любовник/ца = на някаква липса - било то сексуална, емоционална или пък нещо друго, несходства някакви и т.н. А това автоматично според мен значи - загуба на време в една обречена на разпад връзка.

Но това е мое мнение. Аз любовница не мога да търпя - без значение кой къде се връща.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #2 -: Август 23, 2005, 01:06:03 am »
Ei,Bigben,че то по тая логика,какво ти пука ,дали ще си баща на детето ти,жена ти ще си хване любовник,ще се изчука няколко пъти с него и готово.
« Отговор #3 -: Август 23, 2005, 09:49:29 am »
Цитат на: morkovche
Ei,Bigben,че то по тая логика,какво ти пука ,дали ще си баща на детето ти,жена ти ще си хване любовник,ще се изчука няколко пъти с него и готово.

много точно казано!
Re: ОТГОВОРИ САМО ОТ ЖЕНИ 1 - ЛЮБОВНИЦАТА...
« Отговор #4 -: Август 23, 2005, 10:41:26 am »
Цитат на: bigben

Аз като мъж им казах, че може и да си имам любовница, но е ВАЖНО при коя се връщам.
...

Според мен всички жени твърдят че като разберат за любовница ще изритат мъжа си но......, в повечето житейски ситуации това не става и жената прощава. Защото това което си написал Аз като мъж им казах, че може и да си имам любовница, но е ВАЖНО при коя се връщам е много вярно значи че ти  имаш чувства към тази женя и проблема че има любовница трябва да се търси в някаква липса в семейството сексуална, емоционална и т.н. И при нормално разрешаване на проблема семейството може да се запази и дори и да се закрепи още по вече. Всичко се дължи на общуване,споделяни и много разговори м/у мъжа и жената
Това е според мен, моля ви жени не ме линчувайте
*
Re: ОТГОВОРИ САМО ОТ ЖЕНИ 1 - ЛЮБОВНИЦАТА...
« Отговор #5 -: Август 23, 2005, 10:47:11 am »
Цитат на: iva1701

...

Според мен всички жени твърдят че като разберат за любовница ще изритат мъжа си но......, в повечето житейски ситуации това не става и жената прощава. Защото това което си написал Аз като мъж им казах, че може и да си имам любовница, но е ВАЖНО при коя се връщам е много вярно значи че ти  имаш чувства към тази женя и проблема че има любовница трябва да се търси в някаква липса в семейството сексуална, емоционална и т.н. И при нормално разрешаване на проблема семейството може да се запази и дори и да се закрепи още по вече. Всичко се дължи на общуване,споделяни и много разговори м/у мъжа и жената
Това е според мен, моля ви жени не ме линчувайте

Требва да ти стисна ръката - първата жена която защитата мъжете...
« Отговор #6 -: Август 23, 2005, 14:07:35 pm »
Не че искам да защитавам мъжете но според мен основната причина един мъж да си хване любовница е но първо място съпругата, защото много често забързани в сиво ежедневие, грижи и проблеми мислим само за себе си и забравяме мъжа до нас, който също има нужда от нас и ако ние не му дадем подкрепа или всичко друго от което има нужда то той ще си го потърси на друго място.
Въпреки че има и мъже които си намират любовници само от любов към спорта или с цел издигане в очите на приятелите, но това е друга тема.
*
« Отговор #7 -: Август 23, 2005, 14:09:31 pm »
Не че искам да защитавам мъжете но според мен основната причина един мъж да си хване любовница е но първо място съпругата, защото много често забързани в сиво ежедневие, грижи и проблеми мислим само за себе си и забравяме мъжа до нас, който също има нужда от нас и ако ние не му дадем подкрепа или всичко друго от което има нужда то той ще си го потърси на друго място.
Въпреки че има и мъже които си намират любовници само от любов към спорта или с цел издигане в очите на приятелите, но това е друга тема.

Да така е аз подкрепям тезата - но е вярно и обратното...
« Отговор #8 -: Август 23, 2005, 14:25:17 pm »
Не че искам да защитавам мъжете но .

Да така е аз подкрепям тезата - но е вярно и обратното...

Да така си е  :balk_95:
« Отговор #9 -: Август 24, 2005, 07:33:02 am »
Хайде ми отговорете тогава, защо жената все трябва да внимава, как се облича, как изглежда.. хем да чисти и да върши домакинска работа, хем да като от корица на плейбой???
а мъжа какво??
и друго, огледайте с, сигурна съм, че имате семейства, които познавате и мъжете изневеряват.. поне сред моите познати мъжете масово имат любовници, и е факт, че любовницата не може да стъпи на малкия пръст на съпругата. нито повъншен вид, нито по интелект.
така, че май отпада тезата ви.
.. иказвате, че жената забравяла мъжа, а мъжа какво прави за да не бъде забравен???
да изневеряваш означава да предаваш себе си, и  ако някой изневерява, то той има проблем и трябва да се обърне към съответните специалисти.
*
« Отговор #10 -: Август 24, 2005, 09:05:24 am »
Мъжът трябва да се 4уства винаги номер едно в една връzка. Ако неможе или неуспява си намира любовница.
Така е, повярваи ми. Открила съм го от ли4ен опит и с много мъже съм говорила. Затова в пове4ето слу4аи любовниците са поне 2 номера по_ малки от съпругата.
А това дали домакинства или иzглежда като от корица на плейбой е само суета раzпространявана между жените.
« Отговор #11 -: Август 24, 2005, 13:13:43 pm »
Аз не гледам на сексуалното привличане чак толкова сериозно, сигурно заради дългите години, в които често сменях партньорите "в търсене на истинския" :wink:  Обаче мисля, че е много много сложно човек да постави правилната граница - докъде е просто секс или лек флирт, къде започват лъжите, нараняването на любимия и т.н. Рискът да прескочих границата е голям. Затова, ако си държим на връзките, по-добре е да не ги рискуваме.

Иначе специално за секса и на мен ми се струваше малко странно като се обвързах на 30 години, че в следващите примерно 30 ще правя секс само с един партньор! Обаче това далеч не е най-важното за мен - и бих искала да не застрашавам връзката, на която държа!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #12 -: Септември 07, 2005, 22:18:43 pm »
Според мен любовницата е едно" явление " независещо от семейните катаклизми.Това са жени,които не могат да се похвалят с много неща(включително и разум) и са готови на всичко ,когато забележат някой комплексиран мъж....така че , Бигбен:balk_77: оставям размислите за теб
« Отговор #13 -: Септември 24, 2005, 16:32:35 pm »
според мен за да има сиво ежедневие в едно семейство или някакви катаклизми има причини и от двамата.в едно семейство има двама души и никога еднозначно неможе да се каже кой е виновен. не трябва да се позволява след брак живота да се остави на течението само защото има някаква сигурност че си с някой.въпреки че имаш любовница но винаги ще се връщаш при жена си за мен това не е решение на нещата и това не е семейство.семействата са от двама души и третият винаги е излишен-става навалица :roll: брака е отговорност и който не е готов да я поеме да не се впуска в това.защото обикновенно съзнателно или не се наранява любим човек.а това боли :!:
*
« Отговор #14 -: Септември 26, 2005, 16:50:42 pm »
Аз само искам да попитам ти като мъж имаш ли против жена ти да си има любовник и после да се върне при теб и на теб като ти се чука тя да ти каже ОХ ИЗМОРЕНА СЪМ :wink:
*
« Отговор #15 -: Октомври 01, 2005, 09:28:55 am »
Цитат на: a_s_n
Аз само искам да попитам ти като мъж имаш ли против жена ти да си има любовник и после да се върне при теб и на теб като ти се чука тя да ти каже ОХ ИЗМОРЕНА СЪМ :wink:

Ами да ти кажа честно, ДА ще ми е малко неприятно, че го е направила. Но ще се опитам да разбера какво освен ФИЗИЧЕСКИ харесва и прави с другия човек, и ще се опитам да стана по-добър в "тези" области-както и да "разширя кръгозора си". По този начин мисля да си "ТЕ" върна обратно при мене...
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #16 -: Ноември 05, 2005, 11:25:05 am »
не мога да съм на първо място - или съм единствената или да го няма. егоист съм си и това е. ако това което му давам аз не му стига - да си потърси на друго място па да види дали ще намери друга като мене...аз знам че съм единствена и неповторима - ако му стиска нека провери дали е така :!:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Anonymous

« Отговор #17 -: Декември 06, 2005, 16:13:30 pm »
На живо биха залетели домати и развалени яйца към мен, но понеже е в интернет ще си позволя да споделя следното:
Отношенията между съпрузите не бива да се превръщат в надпревара. Всеки трябва да си дава сметка за собственото си несъвършенство и така, както приема себе си несъвършен, да приеме и другият такъв.
Нормално емоциите между двама души се изтощават и изчерпват с времето, но това не означава, че всеки от тях спира да ги търси. Отричането на този стремеж и ограничаването му само спрямо брачния партньор е много по - пагубно за една връзка, отколкото паралелното съществуване на друга.
Не рядко може да се случи тази паралелна връзка да измести другата и да се превърна в основна, но това само означава, че първата е отдавна вече е само формална и поддържането й на изкуствено дишане може да доведе до много по - тежки последици.
Дали тази паралелна връзка ще нарани и обиди брачния партньор - зависи от културата, възпитанието, дискретността и тактичността на партньорите. Ако тези качества в някой от пратньорите са с отрицателен знак, то той ще нарани другия, без изобщо да е необходимо да се стига до изневяра.
Давайки си сметка за човешкото несъвършенство, смятам, че в семейната връзка е по - важно да оцениш това, което получаваш от пратньора си, а не да отчиташ загуби, защото не си получил всичко.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #18 -: Декември 07, 2005, 09:53:33 am »
В колко филми сме гледали следната сцена: мъж и жена.Жената разплакана.Болно и е ,но с достойнство успява твърдо да каже: "Или аз,или тя!Избирай!"И всеки от нас си мисли:"Не това не може да се случи на мен.Моят мъж не ми изневерява."Ами ако ни изневерява и ние не знаем.Прекалено много го обичаме и не забелязваме малките неща,които ни вадят очите.Или пък толкова сме унесени в работа,отглеждане на деца,някакво хоби ,че той мъжът с неговите чуства остава на заден план.Докато човек не знае за изневярата всичко е ОК.Но дали тя помага за освежаване на връзката,едва ли!Появяват се чуства като вина,но същевременно нетърпение да се върнеш към другия.Онзи или онази,които не те занимават с ежедневните си проблеми,онези,които не миришат на манджа,онези ,които просто те зареждат с енергия,чрез сексуалния акт и разбирането.И какво човек се разкъсва между 2 или повече партньора.И ако това доскоро му е повдигало адреналина,вече го уморява.Така,че моят съвет е следният:Хора не разхвърляйте енергията си,дарете я на един човек.Изненадвайте го,обичайте го!И най-важното говорете с него.Ще видите как той ви става все по-близък,уважението към неговите нужди расте,вие го разбирате и нямате нужда да търсите друго рамо.
нека и аз да се намеся!!!
« Отговор #19 -: Януари 09, 2006, 09:30:11 am »
Много мнения прочетох - и всяка от вас е права! Защо ли? Вероятно защото хората са различни! Направи ми впечатление следното - никоя жена не каза - да и аз си имам любовник...и не обясни защо и ние жените тръгваме по този път? А ние не изневеряваме по-малко от мъжете! Я си признайте с ръка на сърцето колко от вас са пожелавали и имали друг мъж! Може би от пишештите никоя, но от непишещите доста!

Има една проста приказка - участват мъже но спокойно биха били и жени:
Срещнали се двама приятели, единият имал прекрасна, готина и добра приятелка, но казал, че и изневерява! Другият се очудил: как, неможе да бъде, аз ако бях никога не бих помисли за друга жена, само с нея бих се любил! А първият казал, защо ли го правя? Ами я ми кажи ти какво най-много обичаш да хапваш, например обичаш мнооогооо шоколад! Я сега си представи - сутрин на закуска, шоколад, на обяд пак шоколад и вечерта отново шоколад....и така ден след ден! Е няма ли някой ден да ти се прияде друго, например пържола?
Ето каква е вероятно истинската причина за изневерите - разноообразието! Човека, няма да е човек, ако се задоволи само с едни нещо - няма да има развитие и прогрес!
Никога да не му стига това което има или е постигнал - това е истинският човек! И какво тук могат да попречат чувствата, доверието и т.н....
На никой не му е приятно да е предаден от любимият човек, но тракъв е живота...
РђР· СЃСЉРј една 27 РіРѕРґРёС?РЅР° жена