В колко филми сме гледали следната сцена: мъж и жена.Жената разплакана.Болно и е ,но с достойнство успява твърдо да каже: "Или аз,или тя!Избирай!"И всеки от нас си мисли:"Не това не може да се случи на мен.Моят мъж не ми изневерява."Ами ако ни изневерява и ние не знаем.Прекалено много го обичаме и не забелязваме малките неща,които ни вадят очите.Или пък толкова сме унесени в работа,отглеждане на деца,някакво хоби ,че той мъжът с неговите чуства остава на заден план.Докато човек не знае за изневярата всичко е ОК.Но дали тя помага за освежаване на връзката,едва ли!Появяват се чуства като вина,но същевременно нетърпение да се върнеш към другия.Онзи или онази,които не те занимават с ежедневните си проблеми,онези,които не миришат на манджа,онези ,които просто те зареждат с енергия,чрез сексуалния акт и разбирането.И какво човек се разкъсва между 2 или повече партньора.И ако това доскоро му е повдигало адреналина,вече го уморява.Така,че моят съвет е следният:Хора не разхвърляйте енергията си,дарете я на един човек.Изненадвайте го,обичайте го!И най-важното говорете с него.Ще видите как той ви става все по-близък,уважението към неговите нужди расте,вие го разбирате и нямате нужда да търсите друго рамо.