Аз видях темата, но не се изказвах досега, защото не искам да повлиявам на момичето с моето субективно и противоречиво мнение.
Виж в тази тема има доста мнения, включително и моето от преди една година – тогава беше доста положително.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=3093.0Преди година правих инвитро при него и останах малко разочарована и то не, защото беше неуспешно, а просто заради отношението му.
Може би съм улучила лош момент, защото той тогава беше болен, идваше рядко и т.н.
Незнам какво да ти кажа – аз изпратих моя приятелка при него – още когато бях много доволна – след това й разказах всичко, което се случи по време на инвитрото, тя обаче си е решила, че ще направи инвитро там. Така че, не искам вече да препоръчвам доктори, защото всеки един момент ти може да се разочароваш – за едни той може да е много добър, за други изобщо. Винаги има доволни и недоволни пациенти.
Margo, ти е казала добре – ако чувстваш, че му имаш доверие – действай.
На мен ми беше препоръчан от служител в администрацията на болницата, като най-добрия от екипа - действително има доста успели момичета - пожелавам ти и ти да бъдеш сред тях!
Успех!