0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

allly

mnenie za Sveta Sofia /bivsha Tina Kirkova/
« -: Юли 01, 2007, 23:24:13 pm »
Dosega ne vidyh mnenie za Sveta Sofia, a te su6to imat specializirano otdelenie za tazi cel i ako nykoi hodi ili e hodil tam, molia da spodeli opita si. Vse pak tova e bolnica s tradicii, a i rabotiat s fond Doverie, koeto za men e goliam plus ..
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: mnenie za Sveta Sofia /bivsha Tina Kirkova/
« Отговор #1 -: Юли 02, 2007, 00:05:42 am »
айде сега да го преведеш на български, ако обичаш
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #2 -: Юли 02, 2007, 07:40:00 am »
  Може да е болница с традиции, но в тази област за която питаш са доста зле. От личен опит го казвам и съм напълно убедена в това.

Пиши на кирилица, ако искаш някой да те чете!
« Отговор #3 -: Юли 02, 2007, 08:35:37 am »
аз лично съм доволна от тях,незнам в кое отношение са зле,не отстъпват по нищо на частните клиники защото съм ходила и в такава,зле са че са държавна болница и нямат пари за реклама,а специалистите според мен са много добри
*
« Отговор #4 -: Юли 02, 2007, 08:48:47 am »
аз лично съм доволна от тях,незнам в кое отношение са зле,не отстъпват по нищо на частните клиники защото съм ходила и в такава,зле са че са държавна болница и нямат пари за реклама,а специалистите според мен са много добри

Изразих личното си мнение и то мнение на бивша тяхна пациентка. Това, че си доволна отново е твое лично мнение и ти желая успех, но е смешно да се твърди че отделението по стерилитет и ин витро е на нивото на частните клиники. Повярвай знам какво говоря след 2 неуспешни опита при тяхи още 3 провалени стимулации. Д-р Вакрилов и Йорданов са добри лекари и много свестни като хора, но само това не е достатъчно. 
  Всеки има право на избор в крайна сметка. Успех!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #5 -: Юли 02, 2007, 09:23:49 am »
А защо не ги пуснеш тук тези мнения. Или ми ги прати и на мен на лични, моля.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #6 -: Юли 02, 2007, 12:45:59 pm »

Да отделят малко от рушветите и ето ти пари за реклама  :lol:

lb2f
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #7 -: Юли 02, 2007, 12:57:41 pm »
Винаги съм се въздържала да пиша в темите за
болница Света София, защото всички знаем, че винаги
има доволни и недоволни. Факт, е, че доста неща им
куцат все още, но мога да кажа на allly ,
аз забременях там от 1-ви опит ин витро при
д-р Диана Николова.
*
« Отговор #8 -: Юли 02, 2007, 19:52:07 pm »
Лекарите са добри ,но условията в болницата са доста лоши.Аз съм една от пациентките на тази болница и съм бременна от инсе.
*
« Отговор #9 -: Юли 06, 2007, 18:34:59 pm »
Доволни от дадена болница или клиника могат да са само тези които са забременели.Аз несъм от тях ,но съм доволна от отношението ,което проявиха към мен.
*
« Отговор #10 -: Юли 07, 2007, 00:13:33 am »
Не забремянях,но и не мога да кажа че съм очарована от отношението там.Поне за мен няма съпричастност към проблема на семействата борещи се със стерилитета,а се гледа само колко могат да те оскубят.Ще дам и пример:
След лапароскопия,направена ми там не ми бе обърнато внимание от никой лекар минаващ визитация по причина,че не ми е лекуващ той.
Доверието ми към тая болница се изпари при контролния преглед след отговор на въпроса ми относно хидросалпингса,който съм имала и предстоящото ин витро.Отговора бе - "Ние сме го смачкали и няма да има проблем,ти сега започни 3x1 Primolut-Nor и на 1-2 ден от цикъла се обади да започнем."  :o

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #11 -: Юли 07, 2007, 20:33:58 pm »
Смачкали?! 8O 8O 8O
« Отговор #12 -: Юли 07, 2007, 22:29:40 pm »
Вчера там ми беше кюретажа.... нямам думи за липсата на отношение към пациента. Най-шокиращото беше когато доктора, който ми беше направил първите 2 инсета/  в частния му кабинет/  не ми обърна внимание само защото разбра че съм била бременна от инсе правено при  негов колега, а той беше дежурен в спешния кабинет. А отделно това че ме разиграваха и ме препращаха от етаж на етаж за изследвания, липсата на каквито и да е условия... все си  мисля че правейки такива манипулации НЕ трябва да седи отворена вратата на залата....но е факт..........Слава Богу при ме мина и замина и се надявам никога повече да не опра до техните "услуги".
*
« Отговор #13 -: Юли 08, 2007, 12:07:59 pm »
Смачкали?! 8O 8O 8O
Точно така реагирах и аз:)
А за инсетата в частните кабинети явно е патент на лекарите от тази болница.На мен ми бяха направени 2 инсеменации така и една в болницата  :?

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #14 -: Юли 08, 2007, 15:27:29 pm »
моето мнение за "света софия"е, че има още много хляб да ядат, до като наистина заприлича на лечебно заведение. За патологията им, където лежах мога да Ви разкажа такива неща, че сигурна съм, няма да ми повярвате. ВИНАГИ когато можете избягвайте престоя там!
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #15 -: Юли 08, 2007, 17:36:35 pm »
И родилното отделение ли е толкова зле!???   :(

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #16 -: Юли 08, 2007, 20:27:31 pm »
И родилното отделение ли е толкова зле!???   :(
ами....как да ти кажа....наскоро (на 13,06)моя позната роди с цезарово сечение там, след като доста я бяха поизмъчили....държаха я пет дни и я натириха, щото циганките лежали по коридорите....

*
« Отговор #17 -: Юли 08, 2007, 22:16:55 pm »
Циганки лежаха по коридорите и преди година.Явно нещата там си вървят по старому :?

*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #18 -: Юли 08, 2007, 22:47:29 pm »
Циганки лежаха по коридорите и преди година.Явно нещата там си вървят по старому :?
абе с думи кратки циганска болница :BangHead:

« Отговор #19 -: Юли 22, 2007, 16:55:55 pm »
Наложи ми се преди време да си правя цветната снимка там, та докато чаках доктора ( в отделението по стерилитет) разни докторя си консултираха или поемаха пациентки, чакащи като мен. Не можах да повярвам на очите си, когато един от лекарите, обяснявайки нещо на пациентката си, размахваше цигарата си и дори я използваше като показалка, за да сочи с нея нещо в документацията на момичето. А димът се виеше ли виеше около тях.
Родилното е трагедия, затова със свито сърце се надявах да не ми кажат, че във ВИП-а няма места. А лежащи по коридорите родилки май ще има винаги. Що се отнася до определението, че била циганска болницата - ами за седем дена престой не ми направи такова впечатление, напротив - съотношението ромско и българско население не беше в полза на ромското ни най-малко.
Така че моят личен опит е - лечение НЕ, раждане (платено) ДА.