0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Един деликатен въпрос...
« Отговор #60 -: Август 23, 2005, 15:02:06 pm »
Мда, БигБен, някои неща трябва просто да се приемат каквито са. Но все пак не мога да разбера - трябва ли тогава да съм добронамерена или направо да обръщам другата страна на медала, след като това поведение е по-печелившо? Може пък мъжът да оценява добротата, въпреки всичко?

За другото имах предвид, че е ясно, че не ви разбираме, че за да ви разбираме пък трябва да говорите с нас, а пък вие не сте устроени току така да "говорите" - което казвам ви прави много специална порода (от рода "нЕма угодия" :wink: ). Дето казват Сигнусче, Огънче и другите мацки - ами ние какво да правим? И ние имаме сърца, емоции, достойнство...
Благодаря ти, Бени!

*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #61 -: Август 23, 2005, 15:04:54 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Мда, БигБен, някои неща трябва просто да се приемат каквито са. Но все пак не мога да разбера - трябва ли тогава да съм добронамерена или направо да обръщам другата страна на медала, след като това поведение е по-печелившо? Може пък мъжът да оценява добротата, въпреки всичко?

За другото имах предвид, че е ясно, че не ви разбираме, че за да ви разбираме пък трябва да говорите с нас, а пък вие не сте устроени току така да "говорите" - което казвам ви прави много специална порода (от рода "нЕма угодия" :wink: ). Дето казват Сигнусче, Огънче и другите мацки - ами ние какво да правим? И ние имаме сърца, емоции, достойнство...

ami ne znam kakwo da te posywetwam sega we4e
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Един деликатен въпрос...
« Отговор #62 -: Август 23, 2005, 16:43:20 pm »
Фреши, Фреши, ама много ти е кофти ситуацията. Няма да го пускаш твоя. Не му угаждай толкоз, а го остави малко на течението. А ти вземи се разведри, че само се мъчиш така. А той, хубавеца, си спи спокойно. Такива са и трябва да си ги търпим. Няма начин. Дано скоро ни споделиш нещо окуражително. Късмет миличка!

Един деликатен въпрос...
« Отговор #63 -: Август 23, 2005, 16:51:10 pm »
Огънче, добра познавачка си на зодията Мъж ти ... :lol:  :lol:  Това е другото, дето ме вбесява така по малко - аз ги мисля, изживявам ги нещата, не съм спала добре от колко вечери, а мъж да си изгуби съня не съм чула ... да са живи и здрави те и нервните им системи.

Понеже и аз се огорчих много, малко по-лесно ми е "да го оставя на мира". Сега съм много доволна, че си уредих една командировка за четвъртък и петък - да се махна малко и да съм заета с друго ...

Ще се отчета как се развиват нещата  :?
Благодаря ти, Бени!

*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #64 -: Август 23, 2005, 17:05:31 pm »
Огънче, добра познавачка си на зодията Мъж ти ... :lol:  :lol:  Това е другото, дето ме вбесява така по малко - аз ги мисля, изживявам ги нещата, не съм спала добре от колко вечери, а мъж да си изгуби съня не съм чула ... да са живи и здрави те и нервните им системи.

Понеже и аз се огорчих много, малко по-лесно ми е "да го оставя на мира". Сега съм много доволна, че си уредих една командировка за четвъртък и петък - да се махна малко и да съм заета с друго ...

Ще се отчета как се развиват нещата  :?

ХАХАХАХ как така да не си чувала мъж да не може да спи - ето ти един ЖИВ пример АЗ СЪМ ТАКЪВ....
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Един деликатен въпрос...
« Отговор #65 -: Август 23, 2005, 17:08:27 pm »

Екстра. Браво! Да видиш как ще му се дръпне лайното на твоя и ще му домъчнее. Друга песен ще пее. :balk_69:

*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #66 -: Август 23, 2005, 17:09:18 pm »
Цитат на: oganche

Екстра. Браво! Да видиш как ще му се дръпне лайното на твоя и ще му домъчнее. Друга песен ще пее. :balk_69:

аз не смятам 4е така ще успее да го уплаши
Един деликатен въпрос...
« Отговор #67 -: Август 23, 2005, 17:10:33 pm »

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Огънче, много си готина да разведряваш хората :D
Благодаря ти, Бени!

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Един деликатен въпрос...
« Отговор #68 -: Август 23, 2005, 17:14:15 pm »

Огънче, много си готина да разведряваш хората :D

:balk_103:  Дано ти помогнем.

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Един деликатен въпрос...
« Отговор #69 -: Август 23, 2005, 17:19:43 pm »
Цитат на: bigben

Абе, бигбен, писна ми да споря с теб. Че кой цели да плаши някого?! Та вас не ви е страх от тъмното. :balk_70:
Говоря от собствен опит. Дори и да сме се скарали с моя, като отида командировка за цяла седмица, после сме си много мили и всичко е забравено. Кой к'во казал, кой к'во обидил.., всичко е минало. А той ми мрънка по тел. колко му е скучно сам и да си идвам по-скоро. А до преди как не можел да ме гледа. К'во да ти обяснавам?!

*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #70 -: Август 23, 2005, 17:22:04 pm »

Абе, бигбен, писна ми да споря с теб. Че кой цели да плаши някого?! Та вас не ви е страх от тъмното. :balk_70:
Говоря от собствен опит. Дори и да сме се скарали с моя, като отида командировка за цяла седмица, после сме си много мили и всичко е забравено. Кой к'во казал, кой к'во обидил.., всичко е минало. А той ми мрънка по тел. колко му е скучно сам и да си идвам по-скоро. А до преди как не можел да ме гледа. К'во да ти обяснавам?!

да може да е така при тебе но според мене ТЯ няма да го уплаши по този начин...
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Един деликатен въпрос...
« Отговор #71 -: Август 23, 2005, 17:28:04 pm »

Тя просто иска да си почине, не разбираш ли?

*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #72 -: Август 23, 2005, 17:28:49 pm »

Тя просто иска да си почине, не разбираш ли?

аз нея я разбирам...
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Един деликатен въпрос...
« Отговор #73 -: Август 23, 2005, 17:33:58 pm »
аз нея я разбирам...

Е ко да те праа тогава?!

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Един деликатен въпрос...
« Отговор #74 -: Август 23, 2005, 17:34:09 pm »
Извинявайте, че реагирам чак сега с думи на подкрепа за ФРЕШ, но вчера като прочетох това си мислех, че просто такива неща не могат да се случват и че това е поредното хакване на сайта :cry: Не е честно хората до нас да не ни разбират и подкрепят в такива тежки моменти.
ФРЕШ страшно съжалявам да го чуя и дано му дойде акъла в главата!
Но ти не се предавай и гледай напред, какъвто и да е изхода. Ние сме с теб! :balk_21:
Намерихме нашето синче.
*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #75 -: Август 23, 2005, 20:59:55 pm »

Вчера четох част от една подобна тема в БГМама, но момичето е бременно 4-ти месец. И нейният мъж току изпадал в настроение "ама дали си подхождаме" - за мен беше много поучително, дали няма да вземе да изперква, ако живот и здраве си оправим отношенията и си имаме детенце :roll:  То си било рецидив при някои :?  А пък много други мацки, като безпристрастен страничен наблюдател оценяват ситуацията с "аз не бих търпяла такъв мухльо, как така ще се чуди, да е мислил навремето, това да не му е курорт и т.н.". Което пък породи нови въпроси у мен.

Абе и аз я четох тази тема - имаше и много интересни предложения - повечето свързани с краткосрочна раздяла - нещо което и ти се каниш да направиш - да се командироваш някъде.
Но независимо от изхода на проблема въпроса с несигурността остава - и точно това си мислех - хубаво де сдобрите се, простите си и след някой и друг месец или по-скоро вземеш, че забременееш, а на него пак му хрумне, че не си подхождате - как ще продължава това - цял живот иди ми дойди ми. Е несериозно е! А вие твърде сериозно мислите за дете, за да търпиш подобно поведение.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Един деликатен въпрос...
« Отговор #76 -: Август 23, 2005, 23:59:25 pm »
Е-е-е, Фреш каква "рошава" тема отвори.Всички сме имали подобни периоди.Двойките отстрани изглеждат идеални.Поне мойте познати семейства са все,като "изрязани от списание" - с хубав дом,разбрани родители,сладки дечица /естествено!/.И понеже ние сме имали и имаме проблеми /няколко раздели,както споменах/ си мисля "е-е-е гледай другите как се разбират,как са идеални двойки", но със сигурност нещата не са такива каквито изглеждат отстрани.Всички имат техните си "трески за дялане".Исках да допълня само,че при нас раздялата укрепна връзката ни.При всяко събиране изживяваш наново "първите трепети".Надявам се и при вас това да е ефекта от всичко,което преживявате.И после - с пресни сили,ще го ударите на бясно бебеправене - дай боже с положителен резултат.Желая ти го от сърце !А сега се порадвай малко на свободата си,че може да не е задълго... :D
*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #77 -: Август 24, 2005, 09:36:57 am »
Фрешче, и аз като Огито мисля, че по време на командировката ще му домъчнее за тебе - все пак вие сте си най-близките хора, и за него е така, не само за тебе. Ще видиш, мила, скоро пак ще си имаш партньора, който винаги си имала и ще отидете на инсеминация и всичко ще е ок.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

Един деликатен въпрос...
« Отговор #78 -: Август 24, 2005, 12:57:25 pm »
Ех, БигБен, добре че пишеш в тия женски теми да си напомняме, че мъжете и жените сме от различни планети.... :wink:  Не искам да го плаша, какво ще го плаша ... на сила няма да го карам да е с мен...
А всички жени така добре ме разбират - точно както е казала Огънче, искам да си почина малко :!:
Благодаря на Пети Пати, Клиа, Ели и Грейс за милите думи!
Клиа, така е бе мила - ама какво да го правя? Избрала съм го сред толкова други, мисля че е умен и свестен ... но не го разбирам с тия изблици и да, гаранция няма, че в бъдеще няма пак да ме подлага на такава несигурност :? Мислех, че тези проблеми ги загърбихме, като решихме да се оженим, а сега .... :cry:

Моите гости си тръгнаха рано тази сутрин, но отменили полета, та ще са вкъщи до 20.30 часа и днес, после аз съм командировка ... явно развръзката (ако въобще има такава :cry: ) предстои през уикенда.

Ще се отчета в понеделник :?
Благодаря ти, Бени!

*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #79 -: Август 24, 2005, 14:48:56 pm »
Ех, БигБен, добре че пишеш в тия женски теми да си напомняме, че мъжете и жените сме от различни планети.... :wink:  Не искам да го плаша, какво ще го плаша ... на сила няма да го карам да е с мен...

:) ами има нещо вярно....