0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ренгенова снимка на тръбите!
« -: Юни 28, 2007, 22:52:39 pm »
Здравейте,момичета!Д-р Александров от АГ Варна ми препоръча да си направя ренгенова снимка на тръбите в София(понеже от там е виждал хубави)за да реши дали да ми прави лапароскопия преди да започна трето си ИКСИ,но не знам при кой доктор по стерилитет да отида?Да знаете дали в Майчин дом правят ренгенови снимки и към кой доктор да се обърна?                                                                            П.П.А на някое момиче да е правена ренгенова снимка на тръбите? :ask:
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
Re: Ренгенова снимка на тръбите!
« Отговор #1 -: Юни 28, 2007, 23:02:01 pm »
Здрасти  :D По скоро питай на коя не е правена :lol: В сайта има адреси на клиниките в София -можеш да ги  "прозвъниш " и да събереш информация. Аз съм правила цветна снимка в "Тина Киркова"преди доста годинки :?

« Отговор #2 -: Юни 29, 2007, 08:25:29 am »
rozalin аз съм правила цветна снимка при д-р Сариев от "Майчин дом".Ако искаш запази си час при него..тел.на регистратурата е 052/332 000 . Той работи от понеделник-събота от 9.00-13.00ч.Занеси направените до момента изследвания за да ги види-успех,няма нищо страшно :D
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #3 -: Юни 29, 2007, 10:05:51 am »
Момичета,благодаря ви много но,не сте ме разбрали аз цветна снимка съм правила преди години а сега ми трябва просто ренгенова и на мен ми е странно,даже питах доктора два пъти да не би нещо да не съм разбрала. :balk_21:
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
*
« Отговор #4 -: Юни 29, 2007, 10:37:54 am »
Двете са едно и също нещо. Цветната снимка всъщност е рентгенова такава, при която се заснема с рентген преминаването на контраста през тръбите. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Юни 29, 2007, 10:39:42 am »
каква ли информация би дала ренгеновата снимка на тръби без контраст? 8O

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #6 -: Юни 29, 2007, 10:59:06 am »
каква ли информация би дала ренгеновата снимка на тръби без контраст? 8O

Кокали. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #7 -: Юни 30, 2007, 00:55:24 am »
White юни 29, 2007, 05:59:06
Цитат
Кокали. :D
е аз затова се отказах :D
« Отговор #8 -: Юни 30, 2007, 09:22:17 am »
Рентгенова, цветна снимка е имал предвид, а не под ултразвуков контрол, предполагам е спонемал д-р Тюфекчиева, апарата им там бил много добър и снимките отчетливи, целта е да се види няма ли салпигси.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #9 -: Юни 30, 2007, 23:22:00 pm »
Ledena_luna за тъкава снимка става въпрос, просто аз не бях разбрала но,вчера се уточнихме с Д-р Александров.А знаеш ли телефона на Д-р Тюфекчиева за да си запазя час?
« Отговор #10 -: Юли 01, 2007, 10:37:32 am »
Ей това намерих в една тема:
  Д-р Елиза Тюфекчиева

частен к-т - бул."Витоша"51
  тел.9888224- понеделник и сряда след предварително записване
« Последна редакция: Юли 01, 2007, 14:32:18 pm от Ledena_luna »
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #11 -: Юли 02, 2007, 00:17:43 am »
Благодаря ти Ledena_luna утре ще се обадя за да се уговоря.Май ще се наложи още веднъж да изтърпя тая гадория.
« Отговор #12 -: Юли 04, 2007, 22:06:28 pm »
Благодаря ти Ledena_luna утре ще се обадя за да се уговоря.Май ще се наложи още веднъж да изтърпя тая гадория.
:bighug:
« Отговор #13 -: Юли 05, 2007, 17:52:12 pm »
Venig79  :balk_21:
« Отговор #14 -: Юли 06, 2007, 12:58:56 pm »
Знай, че
Цветната снимка се поема от касата ! Болниците обаче искат да си пациент на някой от техните доктори, но това не означава че нямаш правото да ти я направят по касата ако не си. Виж каква е ситуацията в ТОКУДА, там имат страхотна техника и сигурно биха могли да ти я направят. Ето ти и координати
Токуда
Бул.”Н.Вапцаров” №51Б, София 1407
Телефон.: (+359 2) 403 4000
Факс: (+359 2) 403 4010

Гласувай за мен и за моето бебе инвитро на http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=981&v=1&s=
« Отговор #15 -: Юли 09, 2007, 22:29:01 pm »
Аtanasovaira, мерси за инфото!