Ози, аз знам, че низоралът е за пърхот. Да ме поправят момичетата, ако греша. Сега набързо за моите малки тайни.
За гимнастиката писах някъде, че правя редовно. Включва гадните коремни преси, гирички и едно колело, което въртя. Гледам и с храната да не прекалявам, щото забелязах, че иначе можеш да си въртиш като шантав колелото, но освен да пухтиш повеко, друг ефект едва ли ще има.
За косата: не ползвам балсам, макар че си боядисвам косата, защото от балсама нещо доста ми се омазнява, май.
За лицето: Всяка сутрин и вечер го почиствам с розова вода. Правя си и поне веднъж седмично маски за лицето. И тук, за мое голяма съжаление, трябва да отбележа, че си имам конкуренция. Мъжът ми страда от някакво непонятно за мен мъжко чувство за суета. Винаги съм си мислила, че за тях не е задължително условие да са хубави. Те обаче явно не мислят така. Напоследък все ми повтаря, че трябва да се стараем да се запазим, та да не сме страшни за бебето, като се появи. За целта любимата ни маска напоследък е с хума. Намажем се ние като строителни работници с вар все едно са се оплескали и всеки се оттегля в различна стая. Пробвахме да стоим 20 минути и в обща стая, но винаги ни става смешно за нещо и хумата първо почва да се пропуква, а после се и рони като тебешир. Та сега изчакваме в отделни стаи, после се почистваме с гъбичка. Мислех си това да си е моята женска глезотия, но той извади доста силен аргумент за семейното, колективно маскиране. Как да му откажа. Други маски: готови; разни плодови и зеленчукови; мед + жълтък; белтък + лимомен сок. Това е накратко.