Към момичетата /най-вече от Варна/, които искат да ползват козметиката на Тhalloderma. Понеже правих проучване и ми казаха къде мога да намеря продуктите /писах по-горе/
В действителност продават козметиката в аптека "Марешки" на бул. "Вл. Варненчик" близо до Образцов дом. В посока центъра, аптеката е от дясната страна. Аз си купих 2 крема за лице, лосион за почистване и тоник. Казаха ми че нямат измиващ гел, а исках да си купя и такъв. Бях много учудена, когато една възрастна дама дойде на гишето и каза на аптекарката, че иска еди-кой си № лосион за тяло на Талодерма. Явно беше редовна клиентка. Когато ме видя да чета на опаковките съдържанието на кремовете, ми каза, че няма да съжалявам. Друга пък си купи антицелулитния крем, докато аз все още проучвах.
Та така. Вече имам няколко продукта.Само с каталог не можах да се сдобия. Смятам да си купя и от другите неща. Кремовете струваха по 3лв. и нещо, лосиона и тоника по около 2 лв. /не помня цени/. Вярно, че опаковката не е кой знае каква, но както вече писах, понякога плащаме за скъпи бурканчета и лъскави опаковки, но съдържанието никакво.