Благодаря ти Капризче, смущаваме това че тривитаминола е за овце, а пък и тук в Герм. къде да го търся? Освен като се върна през август в Бг... Освен това косата ми е суха от изрусяването, и е естествено къдрева и и слагам крем-балсам след измиване който не се изплаква. Иначе става суха като слама. Но косата ми е гъста. И понеже е къдрева, растежа изглежда бавен. Като я разчеша и изправя е по-дълга.
Какъв е този стимулант на Икаров? Чувала съм и нещо за бадемовото масло, че е стимулант за растежа, дали е вярно?
Оси,това,че тривитаминола е овце не трябва да те смущава,защото все пак това са витамини АД3Е,които с нищо няма да ти навредят.Точно за суха коса е много добър,но не слагай газ в маската,щом си изрусена.Може би и в Германия го има,но под друго търговско наименование.Най-добре прочети цялата тема в БГ-Мама.
Стимулантът на Икаров представлява смес от различни етерични масла,между които и бадемово мисля,че имаше.Аз го слагам в маската,която си правя преди измиване.Ефекта е добър,но после малко трудно се отмива.
За хининовата вода също има добри отзиви,може би тя е най-подходяща за теб,щом нямаш проблеми с гъстотата.Аз лично не съм я пробвала,защото нямам нужда,косата ми расте бързичко.Но ако искаш опитай.И после да се похвалиш!