0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графика на viviyan
« -: Юни 24, 2007, 12:55:15 pm »
Bi li mi kazal nqkoi mnenieto si i za moqta grafika?Normalna li e?Ima li Ovu i koga e nastapila?

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Юли 21, 2007, 08:30:11 am от little_rabbit »
*
Re: Grafika na viviyan
« Отговор #1 -: Юни 24, 2007, 13:49:00 pm »
Според мен, ако е имало Ову, си го отбелязала правилно. Въпреки, това ми се струва, че температурата е доста висока в първата част. Къде мериш температурата? И спазваш ли изискванията за мерене /да е по едно и също време сутрин, преди ставане от леглото и т.н/? Погледнах и предишните ти графики. Овуто би трябвало да е м/у 12-ия и 18-ия ден. Пробвай с тестове за овулация.
П.С. Ако си отчела правилно Ову. имаш закъснение и можеш да си направиш тест. От друга стана този спад в темп. последните 2 дни може да е сигнал за настъпване на М. Дано да е първото.
Все пак да видим какво ще каже Денис, тя е специалиста по графиките  :D
/>
« Отговор #2 -: Юни 24, 2007, 18:03:05 pm »
blagodarq za otgovora,Verra!Temperaturata si q merq v d-to i po4ti po edno i sa6to vreme sutrin predi stavane.Dano da stane tozi pat!!!

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Юни 25, 2007, 10:22:16 am от little_rabbit »
*
« Отговор #3 -: Юни 25, 2007, 09:51:42 am »
Съжалявам Виолета, погледнах графиката ти. Стискам палци за следващия месец.  :) И аз днес имам спад в темп., така че съм за другия месец.
/>
« Отговор #4 -: Юни 25, 2007, 11:14:55 am »
Stiskam ti palci,Ver4e!Blagodarq za toplite dumi...to nadejdata ni krepi da varvim napred!Dano sledva6tiq mesec se polu4i!Izvinqvam se,4e pi6a na latinica,no kompa e nov i ne znam kak da si instaliram kirilicata.
« Отговор #5 -: Юни 25, 2007, 11:19:31 am »
Izvinqvam se,4e pi6a na latinica,no kompa e nov i ne znam kak da si instaliram kirilicata.

Има Кредор - това е едно бутонче. Ето ТУК е описано как се ползва.
Re: Графика на viviyan
« Отговор #6 -: Август 03, 2007, 11:28:51 am »
Много съм обезпокоена от моята графика дотук...а не знам на какво се дължи.Предният месец като,4е ли бе6е по-добре!Денис,би ли я погледнала и казала своето мнение?Трябва ли да отида на доктор?Благодаря предварително!!!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #7 -: Август 04, 2007, 07:11:30 am »
Много съм обезпокоена от моята графика дотук...а не знам на какво се дължи.Предният месец като,4е ли бе6е по-добре!Денис,би ли я погледнала и казала своето мнение?Трябва ли да отида на доктор?Благодаря предварително!!!
До тук графиката ти е добре. Може О да е по-късно.
Провери си термометъра /за всеки случай/ и направи тестове за О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #8 -: Август 04, 2007, 11:44:51 am »
Благодаря,Денис!6те си направя тест за О...притесних се от тези равни температури даже я меря по-два пъти,но резултата е все съ6тият,а термометъра е дигитален.Но 6том графиката ми е добре,поне за сега зна4и няма място за притеснение.Благодаря за отговора,Денис!
« Отговор #9 -: Август 28, 2007, 12:01:57 pm »
Денис,6те погледне6 ли отново графиката ми,за да види6 дали е имало този месец ОВУ и как ти се струва:нормална ли е ЛФ?Моля за твоето мнение...П.П про4етох някъде из форума,4е ако си мери6 температурата с дигитален термометър трябва да го задържи6 3-4мин. след сигнала?Така ли трябва?За6тото аз го вадя веднага след сигнала...мисли6 ли,4е 6те има сериозни отклонения?Благодаря!
« Последна редакция: Август 28, 2007, 12:14:21 pm от violeta1974 »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #10 -: Август 28, 2007, 12:35:18 pm »
Някои термометри отчитат след сигнала, но някои не.Така че за по-сигурно го дръж 3-4 мин след сигнала.
Може тази хоризонтална графика /най-вероятно/ да е от това.
Може да го сравниш и с живачен термометър.Нов.
До тук графиката ти не показва да е имало О.
Но има време - спокойно. :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #11 -: Август 28, 2007, 13:34:25 pm »
благодаря,Денис!Не знам какво бихме правили без теб и твоите съвети във форума... :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #12 -: Август 29, 2007, 06:30:41 am »
 :D за нищо

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #13 -: Септември 03, 2007, 12:48:40 pm »
Кажете си мнението и за моята графика...има ли някакъв шанс да се е полу4ило и при мен?От няколко дни имам болки в коремната област(ако бъда по-то4на ден след предполагаемата ОВУ,а болките са придружени и с леко повдигане) и имам ужасен апетит...знам,4е е много рано за тест,но тази мисъл не ми дава мира...моля за отговор...
*
« Отговор #14 -: Септември 03, 2007, 13:07:22 pm »
Кажете си мнението и за моята графика...има ли някакъв шанс да се е полу4ило и при мен?От няколко дни имам болки в коремната област(ако бъда по-то4на ден след предполагаемата ОВУ,а болките са придружени и с леко повдигане) и имам ужасен апетит...знам,4е е много рано за тест,но тази мисъл не ми дава мира...моля за отговор...

Графиката изглежда добре. Възможно е да е станало. Дано! :crossfingers:
Но е наистина твърде рано. Ще трябва да изчакаш още, няма как. Освен това тези симптоми ги усещаме почти всички предполагам, особено когато много искаме да сме бременни.
« Отговор #15 -: Септември 03, 2007, 13:34:13 pm »
Много е раничко.Успокой се,само след седмица и 2/3 дни ще разбереш.Ще минат като едното нищо. :DИначе и аз мисля че графиката е ок.Сигурно и Денис ще погледне,най добре тя да каже.Успех!!! :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #16 -: Септември 04, 2007, 07:46:40 am »
Кажете си мнението.........
Според мен О. е била на 13/14 ден от МЦ / на 13 късно вечерта или на 14 рано сутринта - там някъде/.
Графиката ти е много хубава.
Дано да е станало.
Ако не ти дойде до 29-30 ден от МЦ - може да се надяваш, че е станало.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #17 -: Септември 08, 2007, 10:19:43 am »
Благодаря Ви,момичета!Надеждата ни крепи докрая...От няколко дни имам равна температура от 37.0 градуса,която ме притеснява малко,ако сьм бременна не би ли трябвало да е малко по-висока или поне да не е равна?Благодаря за подкрепата и на Денис!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #18 -: Септември 08, 2007, 12:21:10 pm »
Графиката ти е добре.
По нея обаче не може да разбереш дали си бременна.
Разбира се, ако Бт е висока 16 дена /след О./ и няма М.
С такава графика, каквато е твоята може и да си бременна, освен това тя може още малко да се повиши по-късно.
А може да се повиши и да не си бременна.
Стискам палци да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #19 -: Септември 08, 2007, 20:07:04 pm »
Благодаря,Денис!Дано най-сетне и моята сьдба ми се усмихне...много скоро 6те се разбере... :balk_90: