0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Моята Градинка 2
« Отговор #20 -: Юни 24, 2007, 07:46:21 am »
Айдеее, обра ми лаврите :lol: :lol: :lol:.
:lol: :lol: :lol:Лаври,бе!Ми аз покрай тези буболечки в градината,съвсем се изумих,грешка на езика!
То е ясно!Ама и аз,пак се изръсих нещо...! :lol: :lol: :lol:

Сега за Баракудка не ми е много ясно: тази градушка истинска ли е, или е мнима?!  :D Щото четох, че било 40 градуса, а ти сега излизаш с някаква градушка, дето ти избила цветята?!  :D Да не би да имаш някакви амбиции за срамните номинации?!  :D Май при филмите тази награда беше някаква Малинка?! Тук как ли да я кръстим?!

:lol: :lol: :lol:Ей,ще ме умориш!Ама смеха лекува! :lol:
Сериозна градушка е била,колкото орехи,че и по-големи ледчета са падали,
идеални за уиски! :lol:
*
« Отговор #21 -: Юни 24, 2007, 16:20:11 pm »
Баракудка, мила, много съжалявам! Представям си колко ти е мъчно за цветята! Но и аз си мисля, че, щом корените им са здрави, пак ще се съвземат и ще поникнат листенца и цвят. Иначе, така е - смехът има голяма терапевтична сила. А, когато е споделен, тогава има още по-голяма сила.
*

baracuda

• 5348
« Отговор #22 -: Юни 24, 2007, 18:19:17 pm »
Баракудка, мила, много съжалявам! Представям си колко ти е мъчно за цветята! Но и аз си мисля, че, щом корените им са здрави, пак ще се съвземат и ще поникнат листенца и цвят. Иначе, така е - смехът има голяма терапевтична сила. А, когато е споделен, тогава има още по-голяма сила.
:bighug: :bighug: :bighug:
Днес като направих една генерална инспекция на градинките,установих,че не е толкова трагично положението! :wink:Очаквайте снимки малко по-нататък на "оцелелите"! :D
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #23 -: Юни 24, 2007, 20:09:07 pm »
Преди около час се върнахме от розариума. Голяма красота събрана в един парк.
Красиви рози. Добре подредени, но малко ми липсваше разнообразието на цветове. Някак си бедно на цвят.
Иначе страхотнo си прекарахме.
Никакви рози не съм си купила, не видях нищо, което да ми грабне окото.

Снимки тук:

http://www.bgalbum.com/displayimage.php?pos=-5505036
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #24 -: Юни 24, 2007, 22:40:53 pm »
леле, каква красота......Оси, страхотно място
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #25 -: Юни 24, 2007, 23:05:13 pm »
Osi, благодаря, че сподели с нас тези красоти, да оплакнем и ние малко окото  :P! Страхотни са :D! Мене ме грабнаха арките с рози, много са красиви и романтични :love:!

Дива розичка, мерси за милите думи :flower:!
*
« Отговор #26 -: Юни 25, 2007, 09:04:07 am »
Eй, сладурани, аз два дни не влизах във форума, а вие така сте се развихрили - скоро май и "моята градинка 3" ще правим :wink:

Оси, благодаря за втората част на любимата тема. И за снимките от розариума, които нямахме нетърпение да видим. Невероятна красота! Сигурно е страхотно да се види на живо...Спомням си, че преди да отида на "Флора - Бургас" тази година, от вълнение сън не ме хвана предишната нощ. Беше толкова вълнуващо изживяване да видя всички красоти...

Някой може ли да ми каже ефикасен препарат против листни въшки? Аз от две години ползвам българският "Клинес" и бях много доволна от него, но сега нещо май и него са го развалили и няма ефект.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #27 -: Юни 25, 2007, 09:14:48 am »
Така...
Сега да си поправя "ларвите"  :lol: и да се извиня на Бори, че неволно съм прехвърлила заслугата за прекрасните й цветя на Баракудка :oops:. :oops:.

Моите снимки не ги скрих, но са качени на yahoo, а те имат някаква нова политика и преместват на други уеб-страници всички снимки на потребители 8O. След малко ще пусна линк към новото им място :D.

Баракуда, много съжалявам за градинката ти  :(- дано да има повече оцелели.

Оси, пак ни заля с невероятни красоти. А това нещо ме заинтригува много - роза ли е 8O?:
http://www.bgalbum.com/displayimage.php?album=10215&pos=48
Намерихме нашето синче.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #28 -: Юни 25, 2007, 09:16:54 am »
Здравейте и от мен, моя лилиум най-накрая реши да цъфне. За съжаление не можах да го видя, но мъжа ми ми прати снимки. На майка ми лилиума също цъфна, освен това и други цветя въпреки жегата тук все още са живи и са доста красиви. Има един кактус, който е цъфнал много красиво  :lol: Пускам ви малко снимки от градинката на мама  :lol: А също така и едно красиво природно явление  :wink:

- лилиума в градината на майка ми

- а това е моя, който отглеждам в съндъче на терасата

- дъга

Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

peti_pati

• 746
« Отговор #29 -: Юни 25, 2007, 09:18:21 am »
Ето отново цветята, които пуснах в събота:
Последната ми придобивка 

Една от оцелелите петунии 

И тагетис, специално за Rally_pat   
Намерихме нашето синче.
« Отговор #30 -: Юни 25, 2007, 09:46:48 am »
И тагетис, специално за Rally_pat   

Пете , мерси :bighug:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Osiana

• 4888
« Отговор #31 -: Юни 25, 2007, 12:05:49 pm »
Благодаря момичета.   :bighug: :hug2:

Спомням си, че преди да отида на "Флора - Бургас" тази година, от вълнение сън не ме хвана предишната нощ. Беше толкова вълнуващо изживяване да видя всички красоти...

И аз съм ходила там, преди много години и бях очарована...

Оси, пак ни заля с невероятни красоти. А това нещо ме заинтригува много - роза ли е 8O?:
http://www.bgalbum.com/displayimage.php?album=10215&pos=48

Пети, това е една зелена роза. Получила се е от мутация на Bengalrose и затова и са така особени листенцата на цвета.

Междудругото нито една снимка не можах да видя от твоите. Или само при мен е така?

Гане, страхотни снимки. А за дъгата - поздравления, трудно е да се заснеме такъв феномен.... :D

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*

peti_pati

• 746
« Отговор #32 -: Юни 25, 2007, 12:13:38 pm »
Междудругото нито една снимка не можах да видя от твоите. Или само при мен е така?

И сега ли не се виждат 8O - при мен излизат :ask:.

Ралинка, няма защо :D.

Гане, лилиума е с невероятно нежен цвят :D.
Намерихме нашето синче.
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #33 -: Юни 25, 2007, 12:29:55 pm »
Оси снимките са много хубави,както и розите :lol:
Гане лилума ти е много,много хубав,поздравления :lol:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #34 -: Юни 25, 2007, 12:31:38 pm »
Оси, аз бях ужасно очарована, понеже бяха 2 дъги. До сега не бях виждала такава красота  :lol:
Пети, ако знаеш и как мирише  :lol: Моя мъж ги изкарал на терасата, защото не се дишало в къщи от миризмата.
П.С. Снимките и аз не ги виждам  :oops:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

peti_pati

• 746
« Отговор #35 -: Юни 25, 2007, 16:38:40 pm »
За съжаление явно ще трябва да си избера друга уеб-страница, на която да кача снимките :(. От yahoo ми дадоха възможност да си избера между 5 сайта и аз избрах на Kodak, но там за да споделя албум трябва да отправя покани до точно определени е-мейли :x. Не видях от никъде да могат просто да се направят с публичен достъп - предполагам, че и затова не ги виждате :?.
Надявам се да намеря скоро малко време, за да ги кача на друго място...
Сожалявам :oops:.
Намерихме нашето синче.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #36 -: Юни 25, 2007, 17:34:31 pm »
Пети,  :bighug:  ще чакаме да ги качиш, мила. :D

*

baracuda

• 5348
« Отговор #37 -: Юни 25, 2007, 18:44:16 pm »
Осиана,мерси за гледката от Розариума!Е,голяма красота!Права си,че разнообразието от към цветове не е много-голямо,но пък всичко е изпипано!

Гане,пак ми напълни душата!За градинките на мама,комплименти както винаги!Лилиума ти е прекрасен!А,тази дъга,къде я снима?Невероятна е!

Момичета,страшни градинарки сте! :grouphug2:
*
« Отговор #38 -: Юни 25, 2007, 19:00:03 pm »
Мале, Ози, невероятни красоти, обаче арките и розите - дръвчета са ми фаворитите. Има още една русокоса красавица, дето е все в далечен план. Ти ли си?
Гане, до сега не бях виждала лилиум с такъв цвят. Сепер е. Моя е бял.
А винаги дъгата ме е карала да се чувствам особено. Това е природата.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #39 -: Юни 25, 2007, 19:04:19 pm »
Мале, Ози, невероятни красоти, обаче арките и розите - дръвчета са ми фаворитите. Има още една русокоса красавица, дето е все в далечен план. Ти ли си?

Да, русокосата "красавица" съм аз, тежаща с цели 15 кг. повече от както се омъжи за цвоя германец.  :oops: