Момичета, страхотни сте! Благодаря!
На
Гането предложенията, както винаги са много практични и полезни! Аз и при захранването на бебетата съм чела нейни съвети, много добри са!
Ози, пак се показа професионалистка и допълнителни материали е показала! Това момиче влага много сърце в отношението си към цветята, но и те и се отплащат с обич!
На базата на вашите предложения се спирам на варианта да ги посадя пролетта. Вижда ми се по-безопасен вариант. Това със сандъчетата е добро, но ме спира това, че, първо, в момента нямам сандъчета, а, второ, и едно шантаво предположение, ако взема, че по чудодеен начин стана бременна - ще се "наложи" да си отглеждам корема и затова няма да имам време за сандъчетата.
Мога да пригодя едни пластмасови касетки за дрехи, които са без дупки. Абе, това ще го обмисля, че то, като го гледам на хоризонта бременност не се задава...та, така.
Бари, катеричките са много мили животинки - права си! Но, когато са една, две, че и три даже. Но, когато са доста на брой, почваш да се настройваш леко революционно вече спрямо тях, особено, ако си лично засегнат!
Не си мисли, че са съвсем невинни и безопасни! Те са гризачи, а зъбките им нямат емайл и, за да не растат и да станат прекалено дълги, трябва все да гризат нещо. И така правят доста поразии. Чувала съм и за случаи, когато влизат в къщите и прегризват разни неща. Просто тукашните катерици не ги е страх от хората, защото не ги заплашват и малко са поразпуснали дисциплината.
Така е и с лисиците, но това е друг филм.
Благодаря на всички още веднъж!