0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
И аз утре влизам в болницата.Купих си Х-преп и смятам да го изпия, ноооооооодали ще избегна клизмата.Това е доста неприятно.
дали ще избегна клизмата.Това е доста неприятно.
Клизмата е 100 пъти по-добре от рициновото масло.
с х-препа нямах проблеми и след него няма нужда от допълнителни клизми и процедури.
Цитат на: joli75 в Юли 09, 2007, 16:13:32 pm с х-препа нямах проблеми и след него няма нужда от допълнителни клизми и процедури. Мда, при Стаменов е така И те будят с вафла и кола
Цитат на: mira_m66 в Юли 09, 2007, 15:53:41 pmКлизмата е 100 пъти по-добре от рициновото масло. В Тина Киркова е комбинация, вечерта - рициново, сутринта - клизма
Ама то4но на място го каза.Още помня изживяването ми там
Значи няма да ми се размине, така ли?
И аз мога да кажа, че няма нищо страшно от интубацията и упойката. И мен ме плашеха с какви ли не неща - че след като излезна от упойка ще ми е лошо, ще ми се гади, ще повръщам, ще ме мъчи жажда, ще ме боли гърлото от интубацията ..... и какво ли още не.Ами нищо подобно не се случи. След 3-часова коремна операция само леко ми се гадеше около 15 минути. Всичко други си беше наред.Не се притеснявайте предвалително - никой не може да каже какво ви очаква, и как вашия организъм ще понесе всичко това.Няма смисъл да се изпада в паника!!!
Малък отчет:Лапароскопията ми мина вчера след обяд, по-рано от уговореното.От днес съм в къщи.
Eganeva ти си просто касметлиика.Мене 5 дни ме дьржаха вТина Киркова.2 пьти ме шиха 4е нещо са барзали и не ме зашили както трябва,4е и навси4кото отгоре не ме е пускаха.Няма да стьпя там ве4е.