0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: Ето, че и моето лапаро предстои
« Отговор #20 -: Юни 21, 2007, 23:35:30 pm »
Ето новини от мен и предстоящото лапаро.
От притеснение или от друго, но цикъла ми закъснява вече 4 дни - това не е добре, защото може да провали плановете.
Доктора ми вика - "Направи си тест, понякога стават чудеса!" - и въпреки, че аз изобщо не вярвам в чудесата, си купих тест. Е оказа се, че няма да ми е нужен, защото като се прибрах, започна слабо зацапване, леко кървене и предполагам, че утре ще прокървя вече яко.
Да, обаче деня определен за лапарото, сега ще се измести на 5-ия ден от цикъла, а това не е ли прекалено рано?
« Отговор #21 -: Юни 22, 2007, 00:53:34 am »
Няма никакъв проблем, не се притеснявай. Всичко ще е наред, проблема основно е да не си бременна по време на операцията, а след цикъла явно не си. Чакаме добри новини!
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #22 -: Юни 22, 2007, 10:10:25 am »
misi,опитай да насочиш емоциите си в друга посока и не се тревожи излишно.Ако това ще ти помогне-аз преди седмица правих поредното си лапаро и се падна на 6-ти ден от цикъла.Всичко мина перфектно,чувствам се страхотно. :crossfingers: и имаш моята подкрепа :bighug:

*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #23 -: Юни 22, 2007, 13:34:47 pm »
Ами, какво да ви кажа, момичета, сега се чухме с доктора, разкрих му притесненията си, че деня на лапарото ще е на 5-я ден от МЦ, а на мен ми кърви по 6-7 дни, та решихме дружно да я отложим за другия месец.
Другия вариант беше да размести графика си, но пък аз съм голямо шубе и се притесних, че ще ме оперира на 28 или 29, а на 30-ти ще пътува за чужбина, и ако нещо ми се случи няма да има към кого да се обърна. Ще се проточи във времето, но надявам се да е за добро.
*
« Отговор #24 -: Юни 22, 2007, 13:57:26 pm »
Според мен не отлагай за следващия месец,достатъчно тревоги ти причинява самата мисъл,че ти предстои и колкото по рано мине по добре за теб ще е.Не налагам мнение,но знам какво е,все пак и аз 2 пъти минах през това.Решението си е изцяло твое и каквото и да е ти пожелавам успех и погледни на нещата откъм веселата страна.Трудно е,но помага. :bighug: :goodluck:

*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #25 -: Юни 22, 2007, 14:38:32 pm »
Ами, благодаря ти doroty, но вече говорих с док и го отложихме - може би е за добро.
За следващият път съм решила изобщо да не го мисля и да не се притеснявам.

А сега мисля да си взема малко почивка и да отидем с милото на море.  :wink:
« Отговор #26 -: Юни 25, 2007, 10:23:19 am »
Doroti i Поля, много ви благодаря  :)
Поли, и при мен има такива симптоми - няколко дена преди да ми дойде си ходя с едно зацапване. Но това ми се появи след оперцията от извънматочната и мислех, че е от нея нещо и ще ми мине, но не минава доста време. Освен това цикъла ми е ужасно обилен. Явно наистина това може да са симптоми на полипи или миома. На ЦС тръбата, която беше оперирана /но не отстранена/ при извънматочната се показа проходима. А другата не се виждаше, поради мимния възел или полип, които явно запушва на входа и контраста не може да влезе. Надявам се само това да е проблема и се моля много. Моля се и за вас момичета.
Имах приятелка, която претърпя хистероскопия за премахване на полипи и сега гушка бебче.
ХАЙДЕ И НА НАС ТОВА ДАНО СЕ СЛУЧИ.
Дороти не разбрах при теб дали има проблем и успешно ли е остранен?
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #27 -: Юни 25, 2007, 10:34:54 am »
Миси и моята лапаро я отложихме и нямаше проблеми. не се притеснявай, така е писано. по добре месец по-късно отколкото нигока. успех и весело моренце. да се върнете трима........ :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #28 -: Юни 25, 2007, 14:02:31 pm »
Аз също се моля за всички нас докрая на годината да сме с кормечета :D Пожелавам на всички едни сладки бебчета :sbabygirl: :babyboy: ,кой колкото си пожелае защото аз си мечтая за близнаци или тризнаци. :balk_600:
Tonita кога е твоята лапароскопия?
« Отговор #29 -: Юни 25, 2007, 16:29:09 pm »
Ох, Поли, от твоите уста - в Божиите уши  :D
В началото на месец юли някъде. Още незнам. утре отивам да пусна изследванията - ако са наред - може и по-рано да е.
Вече съм се спекла страшно.
Поли - кой ти прави лапарото? Четох че са ти се появили болки - днес как е - минаха ли ти?
*
« Отговор #30 -: Юни 25, 2007, 17:45:27 pm »
Тонита не се притеснявай ще видиш ,че нее страшно.Моето лапаро го правих в 1 аг болница д-р Янакиева.Вече нямам болки ,моето момче се завърна от командировка и като се метнахме 3 дни :bed: ,сега нямам болки .Но ако се появят ще отида на преглед.
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #31 -: Юни 25, 2007, 21:12:47 pm »
здравейте ето че и моето лапаро се отложи,защото д-ра ми се мести в друга клиника и трябва да чакам,дано дотогава няма услужнения с тази тъпа киста дето я имам,желая на всички много късмет.
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #32 -: Юни 26, 2007, 09:35:53 am »
Не се притеснявай, и моето лапаро се отложи и си мисля, че можи бе е по-добре така - в тия жеги не е много за операции.
Освен това, ти се дава шанс да си починеш - на море, на палнина, по плажове и не мисли много за проблемите, по-спокоино. :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :D
« Отговор #33 -: Юни 27, 2007, 10:22:52 am »
Момичета, вчера ми взеха изследвания за лапарото. Стискайте палци да са наред
*
« Отговор #34 -: Юни 27, 2007, 11:01:55 am »
  Не си хаби нервите,всичко ще мине по-бързо и леко ,колкото дори можеш да си го представиш.Аз така се бях гипсирала преди моето лапаро,че М ми закъсня повече от 10 дни и трябваше да местим датата три пъти.Но след един релаксиращ уикенд,всичко си дойде на мястото(още в понеделник).
  Това с палците е единствената ми поза откакто влизам във форума  :D
« Отговор #35 -: Юни 27, 2007, 11:23:22 am »
хахахаха КМИ, направо ме разсмя. Притеснение си е, защото все пак е операция, макар и само през три дупки. С пълна упойка е и т.н. Да не говорим, че и резултата е притеснение - какво ще стане? всичко ли ще е наред, та затова. Сега, ако резултатите от изследванията са ми наред - влизам другата седмица и да минава по-бързо. Ще ми се да се пазаря с д-рите като се събудя да са ми извадили де що могат от тръбите по мен /имам предвид най-вече тази за урината - брррр/.Дренажите не ги броя.
*
« Отговор #36 -: Юни 27, 2007, 14:21:25 pm »
  Това като,че ли съм го писала аз,но преди две седмици,когато всичко все още ми предстоеше.Много се дразнех на лекарите,които говореха за лапарото едва ли не като за ваксина.Аз съм много страхлива и ме хващаше разтройство само като доближавах болницата.Бях обмислила много възможни изходи(включително и този да не се събудя след упойката),но не и онзи,който ми се случи-бях готова да си тръгна още от реанимацията.Не почувствах никаква болка(освен поставянето на абокат).За резултатите също беше агония(ендометриоза и на двата яйчника),но ще се боря,защото целта си струва,когато най-жадуваната дума е" мамо".
  p.s.Като се събудиш единствената тръбичка,която ще са ти оставили е именно тази за урината,но ще си им благодарна,защото няма да можеш да ставаш и ще спиш почти непрекъснато.И ако искаш помоли сестрите за диазепам вечерта преди операцията-помага,независимо от скептицизма.Желая ти лека операция и положителни резултати :)
« Отговор #37 -: Юни 27, 2007, 16:22:33 pm »
кми, много благодаря за всичко, което ми казваш. Пожелавам ти да извървиш докрай пътя към така желаното "мамо".
Аз вече см преживяла една операция от извънматочна и знам какво е да те оперират. Тогава бях два дена в реанимация, отделно че рязания корем ме болеше. Не беше толкова страшно. Дано и сега да се възстановя бързо.
*
« Отговор #38 -: Юни 27, 2007, 18:00:15 pm »
Tonita не се притеснявай тази операция е още по -лека от предишната.Тук са само 3 дупчици ,нее като разреза на корема.Успех ти пожелавам.Повярвай ни нее толкова страшно колкото си мислим преди операцията.Варно ,че и аз бях доста притеснена и невярвах ,че е такава лека операция но вече се убедих. Плановите операции винаги са били стресиращи , невярвам да те е било толкова срах при първата ти операция ,която е била спешна.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #39 -: Юни 29, 2007, 09:14:44 am »
всичко минава и заминава, и при мен паниката надминаваше очакваното. моят съвет е да се вслушвате и да не се притеснявате толкова, защото са излишни нерви. с най-добри пожелания от мен и успехи. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!