tonita няма за какво да се притесняваш,успокои се. За да те успокоя ще ти разкажа моя случай.От 1 година и нещо съм с кървене което започваше в началото от 20 ден на цикала,но ми изписваха каква ли не хормонална терапия та докато това кървене стана нон стоп чистите дни без кървене бяха само 4 за цял месец.Ходех при д-р Коларов и той се съмняваше за полип на ендометриума .Приехаме в майчин дом направиха ми пробно абразио -хист.резултат подтвърди полипа.Но кървенето не спря, а и бебето нестава решихме да правим цветна снимка като ми каза в 1 аг болница да я направя ,още на нея се вида ,че дясната тръба е запущена ,а лава пропуска но е скъсена и уголемена.Гогава лекарката която ми прави ЦС ми каза ,че трябва да се направи лапароскопия.И по време на лапароскопията се откр ,че л.тръба нее скъсена просто е била много срастнала с яйчника , а дясната така си и остана запушена.Също така ми откроха 2 миоматозни възела ,които са отстранили.За сега намам кървене.Цикъла съвсем нормално си ми дойде и то БЕЗ БОЛКИ ,което до сега не ми се е случвало.Това е .Несе притеснявай .Горе главата .Кураж.