0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: лечение с diphereline-въпроси
« Отговор #20 -: Юни 27, 2007, 17:14:32 pm »
Ооох, момичета. Позната история. Като знам, че гадните кисти рецидивират, направо не ми се мисли как след няколко години ще съм пак в същото положение и ще си купувам сама лекарството за сметка на лишения и трупане на дългове. Знам, че трябва да се плащат осигуровки и съм за това, но не виждам никаква полза да си плащам редовно, а веднъж в живота да ми се наложи да ползвам нещо и да си го купувам сама.  :(
« Отговор #21 -: Юли 05, 2007, 11:32:43 am »
Доколкото разбрах, от това което четох за Диферелина, ако се лекуваш 6м, няма да може да направиш повторно лечение. Такъв курс на лечение се провежда само веднъж. Все пак консултирай се със специалист.
« Отговор #22 -: Юли 05, 2007, 11:34:17 am »
Ооох, момичета. Позната история. Като знам, че гадните кисти рецидивират, направо не ми се мисли как след няколко години ще съм пак в същото положение и ще си купувам сама лекарството за сметка на лишения и трупане на дългове. Знам, че трябва да се плащат осигуровки и съм за това, но не виждам никаква полза да си плащам редовно, а веднъж в живота да ми се наложи да ползвам нещо и да си го купувам сама.  :(

Не мисли от сега как ще ти рецидивират кистите!
Не е задължително да рецидивира ендометрозата. Нали затова е лечението.

lb2f
*
« Отговор #23 -: Юли 05, 2007, 12:10:17 pm »
Уж, не го мисля, но...
Днес е 85 ден след последната инжекция и М още го няма. Дано скоро да ми дойде, че това чакане ме изнервя вече.  :(
« Отговор #24 -: Юли 10, 2007, 08:10:10 am »
Ще дойде, няма как да не дойде, по-принцип е добре да се забави така имаш още известно време терапия. Успокой се и не го мисли.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #25 -: Юли 10, 2007, 09:12:59 am »
Но обяд съм на лекар. Ще видим какво ще ми каже. Днес е 90 ден.  :?
*
« Отговор #26 -: Юли 15, 2007, 17:09:58 pm »
момичета аз също се лекувам с диферелин , всъщност преди 10 дена ми биха първата инжекция. лекарят ми каза ,че лечението трае от 3 до 6 м. някой може ли да ми каже от какво зависи колко време продължава лечението ,защото имахме намерение да си правим бебче ,ама нали сега не става....
*
« Отговор #27 -: Юли 15, 2007, 18:26:30 pm »
Аз си  бих 4 инжекции.До колкото разбрах зависи от големината на кистата,от степента на Ендометриозата,и от това как се развиват нещата по време на лечението,ходи се на прегледи и те следят как върви,как се 4увстваш и така.Успех :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #28 -: Юли 16, 2007, 15:22:09 pm »
Дойде ми днес най-накрая. На 96 ден.
*
« Отговор #29 -: Юли 28, 2007, 21:09:50 pm »
keaty  благодаря ти за отговора! много си мила :bighug: :bighug:
« Отговор #30 -: Август 23, 2007, 13:48:14 pm »
i az sum bila dva puti na le4enie s Diphereline. vtoria put uspjah da gi polu4a ot kasata, no malko kasno i mi ostanaha njakolko injekzii, taka 4e ako njakoi ima nujda prodavam gi,goden e do 10.2008 g. zena 300 lv. ako njakoi ima nujda pi6ete mi dimitrova_v@yahoo.com
*
« Отговор #31 -: Септември 05, 2007, 16:22:38 pm »
Аз също имам 6 ампули,склонна съм на много по-ниска цена
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
« Отговор #32 -: Септември 05, 2007, 19:13:03 pm »
Ами да, те по 300 лв. са и в аптеките. Сестра ми също има 3 останали, които е готова да даде на половината на цената, на която ги е купувала. Така че, момичета, които имате нужда, вече имате голям запас, докато чакате да ви ги отпуснат от ЗК.  :)
« Отговор #33 -: Март 29, 2008, 13:45:13 pm »
Здравейте, всички.
Незнам дали въпроса ми е за тук, но искам да ви попитам как се чувствахте по време на лечението с Диферелин и по-специално боляха ли ви яйчниците. При мен болката е много особена и се притеснявам дали е някакво възпаление или е от инжекциите. Просто незнам вече какво да мисля.
*
« Отговор #34 -: Март 31, 2008, 11:05:25 am »
taiti2, да има болка в яйчниците. Понякога беше нещо, като пробождане, друг път усещах, че яйчникът ми тупти. Било нормално след операция човек да има такива усещания... Поне тогава докторът така ми каза. 
« Отговор #35 -: Март 31, 2008, 17:52:02 pm »
Мислех че от Диферелина яйчника няма да работи и би следвало да не ме боли. Но явно е нормално. Благодаря ти за отговора :bighug: