Да попитам и аз,без да ми се смеете,но този бариерен крем след всяко измиване на дупето ли се поставя или при засечено.
А някой беше споменал,че в Б-я Пенатен няма,аз намерих в Сани в гр.П-в,но моя приятелка сподели,че Джонсън и Пенатен ги правели в Турция за Б-я и качеството не било това което трябва да е,не знам доколко това е вярно.
Да споделя, понеже се подсекохме та поекспериментирах, защото незнам дали е от памперса, дали от минаването на АМ...та:
Ползвах Мустела бариерен и съм много доволна. По препоръка при подсичането взех Пенатен крем, който е произведен във Франция, пудра Пенатен, която е произведена в Китай и масажно олио Пенатен /което не ползвам и незнам защо взех/ произведено в Германия
Поне така пише на етикетите...А къде всъщност са произведени - незнам. Известно е и от опит знам, че се прилагат двойни стандарти за Бг. В крайна сметка силно подсеченото третирам в момента с Имазол, но!!!!! това е лекарствено средство държа да подчертая и ни го препоръча фармацефт, не е козметика, съдържа клотримазол и е произведено в Швейцария, съдържа също талк и консистенцията е уникална, поне за мен, аз толкова приятен крем не бях виждала. Подсеченото ни мина за два дни, а яко се бяхме подредили. В листовката пише, че се ползва специално за под пелените на бебета. Мажа сутрин и вечер с Имазол /за две седмици/, а през останалото време с Пенатен. Слагам за сега при всяка смяна на пелените.