Аз да ви кажа, че ВИПа в Шейново е добър. Аз бях само един ден в такава стая, защото през май миналата година беше някакъв бум на раждания и нямаше свободна стая. После, както се стекоха нещата и се наложи да поседим по-дълго в болницата, по-добре стана, че не бях във вип, че щяхме да дадем много пари. Иначе стаята е с 2 легла, но може да си сама в нея, има климатик, телевизор, хладилник, доста просторно е и близките ти могат да те посещават по всяко време. Леглата са удобни и нови. Банята обаче се споделя с още една стая -но това са 2 жени общо и не е проблем. За акушерките - имаше и добри, имаше и лоши. Моето бебе беше в кувиоз и имаше една -скочубрата я наричахме, защото нито ни даваше информация за бебетата, нито ни пускаше да ги видим и беше супер нелюбезна и вечно намусена. Имаше и други -много мили, които ми даваха информация примерно как е спало бебето през нощта, даваха ми да го видя, когато искам и т.н. Аз съм най-недоволна от неонатолозите, които все бяха много заети и нямаше кой да ми каже какво става. Аз повече информация получавах от акушерките. и това при положение, че раждах при шеф на родилна зала, представям си ако бях случайна, за какво щеше да става дума. По отношение на кърменето, моята лекарка ми обясни повече отколкото акушерките. Никак не им беше приятно да ми стерилизират помпата, когато се оказа, че бебка не иска да суче и т.н.