Здрасти Каси, разбира се, че ще ти разкажа. Незнам дали ТК имат ВИП родилана зала и за съжаление когато ме приеха не ми беше до това, а май трябваше предварително да се поинтересувам, щото може да се окаже, че има ВИП родилна и аз съм го платила, но съм родила в обикновената. Предродилна и толаетната и банята там са малко като е болница
кофти е. Предродилно се паднах с още две жени, а има място за 4, слава богу не се застоях много, но ми беше достатъчно, че едната от родилките крещеше по време на контракциите като на заколение с пълно гърло и ми изкара акъла. Е понякое време роди и утихна
Аз също не се застоях много в предродилна зала. А там където раждаш по естествен начин не ми се строри също много ВИП, но то и нямаше време и не ме интересуваше какво е. Ако си секцио - поинтересувай се малко по-рано. Защото аз дадох 950 лева за ВИП раждане на лекарката и тя плати.....Дори не ми сложиха епидурална упойка, което може би свала от цената, но нали сме живи и здрави, за следващия път ще знам. За стаите - аз бях в самостоятвлвн ВИП, сама в стая. Двоен ВИП струва 33 лева и аз мислех, че единичния ще е малко по-скъп, пак не се бях поинтересувала. Оказа се доста по-скъп - 75 лева на ден. Не съжалявам, защото бях сама, посещаваха ме колкото хора искам, когато искам и седяха колкото искам. Стаята в никакъв случай не е супер луксозна, въпреки, че за тези пари трябва, но има ТВ, което не гледах, има хладилник, собствена баня и тоалетна - прилични и вентилатор
който на теб няма да ти трябва, но на мен ми свърши добра работа в тези жеги. Акушерките и сестрите бяха доста учтиви, като знам как е в болниците. Сменят бельото редовно....Храната е не лоша, но недостатъчна и неподходяща. Примерно грис за вечеря с парче козунак или филия, само една със масло и сирене за вечеря. Но пък може да ти носят храна, няма проблеми. На мамите със секцио им взимаха бебетата за през нощта, аз ги помолих да вземат Криси една нощ само, защото не бях спала от дни и се опасявах, че ще полудея. Не отказаха, бяха любезни.
Май бях доста изчершпателна, ако имаш още въпроси - питай.