Лейди, ти къде тръгна преди мен? Я да си чакаш реда търпеливо!
Хайде, всичко да мине добре за всички, бебетата да са големи и здрави, майките да се възстановяват бързо, бащите да не си губят мозъците, и всички други жени да забременяват бързо и форумът да се пука по шевовете!
Лесна е вашата. Списъче за България, българския климат и българската къща. Мен питате ли ме? Чешки стоки, а трябва да ги нагодя хем на английските, хем на българските стандарти, трябва да ги пренеса след 2-3 месеца на екватора и там пак да стават за ползване! Мозък си трябва, ей това е моят списък: 1. мозък, 2. мозък, 3. мозък. Тоз списък е най-труден за изпълнение, щото мозъкът на всички ни е в недостиг в момента. Бебешката индустрия бълва стоки, ама спомнете си как са ни гледали нас! С една трета от нещата, които се продават сега. Огледайте си бЮджета най-напред, зимата как ще я карате, как сте с парите, огледайте си къщите, стаите, какви възможности дават те, помислете колко роднини потенциално се очакват да накупят подаръци, мислете за това, че пари трябват винаги и е хубаво да има по нещо заделено. Това ми е съветът към всички!
Мислете добре. Не всеки списък и идея е съвместима с вашия бЮджет, физически възможности и разбирания. Само бебетата да са здрави, това е важно! Всичко друго-кварцови лампи, столчета, плотчета... Суета!
Успех на всички!