Момичета, нека ви споделя и аз кои покупки ми се оказаха успешни и не толкова:
1.
Стерилизатор - взех си най- малкият на Чико, вече 6 месеца работи нон-стоп, всеки ден по 6-7 пъти и е железен.
2.
Шишета - купих почти всички видове и всички марки на пазара
, но в крайна сметка за мен най-добри се оказаха BFree, когато го храня с това шише най-малко връща и се уригва по качествено. Вярно, че е голяма разправия миенето с всичките му тръбички и джаджи, но съм доволна.
3.
Биберони - залъгалки - Боби избра Авент/силикон/ и нищо друго!
4.
Легло - купих едно 140/70, не е лошо леглото, с три нива, супер, обаче купих матрака - детски на хепи дриимс и докато бебо не легна в леглото, не схванах, че матрака е с много голяма дълбочина и сега когато е на най-долното ниво, ако бебо реши да се изправи ще се прекатури, така че съм пред дилемата - ново легло или нов матрак
5.
Количката - голямо проучване правих, гледах амортисьори, колела /големи, малки, надуваеми или не/, дръжка /чупеща се или не/, и какво ли още не, но не ми хрумна, че на моят бебо ще му е тясно в раменете, а тя е Чико и не изглежда хич тясна.
6.
Шезлонг - не го използвахме! Не му харесваше там!
7.
Постелката за активна гимнастика - повече от 20 секунди не издържаше!
8.
Помпата ми за кърма - ако сега купувам, няма да е механичната на Авент, защото ме хващаше мускулна треска на ръцете, а и по едно време тя се и разскърца.
9.
Пеленки - купих си доста комплекти- бархетни, тензухени, широки и тесни и все още ми вършат чудна работа!
Това се сетих за сега, дано съм ви била полезна.