Нинче, има едно нещо, като подложка, с твърда основа и лек дунапренен пълнеж - сгъваемо е, и при нашата кошара се "увива" около нея, когато е сгъната и така се поставят в торбата за пренасяне. Обаче мен това нещо не ми се вижда подходящо за спане, пък било и за една - две вечери. В нас сме с матрак, а когато пътуваме - съм купила сгъваем матрак, на Бертони, има си една чанта с дръжка, в която се прибира в сгънато състояние, добра работа ми върши, струва 32лв. Такива сгъваеми има и на по-хубави марки, за АБЦ Дизайн се сещам в момента, около 55лв.
Но може и някои да си ползват въпросната подложка на матрака и да кажат дали е удобна, възможно е аз да съм в заблуда, че не е. Аз я използвам за нещо като подматрачна рамка.
Щом имаш парите налични - няма какво да се чудиш, Чико е перфектна кошара, достатъчно добра, няма смисъл да търсиш още по-добра. Но провери все пак за вариант с едно ниво само, защото със сигурност ще е по-евтин, а за вас високото ниво е излишно и няма да го ползваш така или иначе.