Здравейте,
Искам и аз да се включа с мнение за д-р. Янакиева.
Тя е страхотен професионалист с богат опит в стерилитета и приема работата си с пациентите с голяма отговорност. Правих ин витро през ноември 2010 в нейната клиника МЦ "София 2000" – София и за мое голямо щастие успя от първия път. Тя разполага с много добър екип от професионалисти– работи заедно с д-р Вакрилов, който е ветеран в ин витро оплождането – участвал е в създаването на първото ин витро бебе,а негово е и първото замразено бебе. Осен това работата и не приключи до тук, следи ме през цялата бременност : назначи ми всички необходими изследвания и ме насочи към специалисти като фетален кардиолог, имунолог и др, Тъй като имах доста проблеми свързани с бременността винаги съм разчитала на нея за подкрепа – мога да и се обадя по всяко време по телефона и без записан час да отида на преглед. Никога не съм срещала пренебрежително отношение и винаги ме е успокоявала в трудните моменти, без нея не знам как щях да се справя.
Нямам думи да изкажа искрената си благодарност към д-р Янакиева, която ме дари с най-голямото щастие на света.