Аз току що излизам от снимка при д-р Янакиева и само мога да се възхищавам на всеотдайността и уменията и.
Имам почва за сравнение - хидротубация в Щерев, където направих гърч и едва не припаднах от болка по време на манипулацията и снимка при Янакиева, която не усетих кога мина и даже се чудя как е възможно да мине толкова леко. Лекарят е от огромно значение и Янакиева е определено един от малкото читави лекари в София. Да не говорим, че се раздава без да се замисли за себе си , не отказва помощ, колкото и да и е зле на нея самата.Никого не връща, колкото и да е късно... Аз не бих издържала на нейно място!
И не е вярно, че не иска изследвания - иска ги всички до едно - аз съм типичен пример, въпреки че имам правена хидротубация тя настоява за цветна снимка - за да е сигурна, прави и микробилогия - нещо, което в Шерев дори не споменаха, че е нужно преди манипулацията и други лекари си спестяват да упоменат за необходими.
Жалкото е, че в Българив лекари като Янакиева са твърде малко и натовареността им е огромна, стреса на който са подложени ежедневно е нечовешки. И тъй като Тина Киркова е болница, където не ти одират кожата за добър ден , а гледат да спестят разходите на пациентите, затова и пациентите се трупат и е изключително натоварено.
При такова количество пациенти не може всички да са доволни, но само изтрадалите от "марковите" болници могат да оценят лекари като Янакиева.