0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Покани за предавания в медии
« Отговор #40 -: Юни 20, 2007, 17:42:56 pm »
Егаси и къръка, ВВТ няма звук. Участват Табакова и Ултра, но само ги гледам, нищо не чувам.
*
« Отговор #41 -: Юни 20, 2007, 18:46:20 pm »
Успях да хвана малко от предаването :). Ултра се представи блестящо както винаги! Говореше спокойно, уравновесено и въпреки краткото време се опита да каже много неща. Д-р Табакова също каза добри думи за лечението на стерилитета. Но най-очарована бях от анкетата :), не очаквах, че толкова хора от различни възрасти ни подкрепят и застават на наша страна. Добре се получи предаването, дано повече хора са успели да го гледат.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #42 -: Юни 21, 2007, 15:25:42 pm »
Има ли начин да гледам предаването от интернет?

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #43 -: Юни 22, 2007, 00:50:10 am »
Предаването беше много хубаво, и водещата беше подготвена - вече такива неща ми правят впечатление.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #44 -: Юни 23, 2007, 22:02:19 pm »
Не зная къде да попитам, за това пиша тук- какво стана с предаването за пловдивския Рекординг, снимахте ли продължение, кога ще излъчват. И ако може някакъв тел на лични на журналистката или оператора, че обещах снимки да им пусна, а изпрах имейл адреса с полата.   :oops:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #45 -: Юни 24, 2007, 12:04:54 pm »
Не знам, Мини, аз също не запазих телефона, не са ми се обаждали повече и не зная имало ли е запис.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #46 -: Юни 26, 2007, 23:21:29 pm »
Днес имаше повторение на "Надежда за живот". Аз хванах само края на интрвюто на Мели :oops: Иначе имаше разговор с д-р Владимиров, д-р Стаменов показа разни интересни неща, имаше от пресконференцията на СиБанк, разговор с Цветелина Бориславова, говори и Ултра и изобщо говориха за ДРЗ. Много приятно ми стана :lol: И всички изглеждаха много добре на екран :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #47 -: Юни 27, 2007, 12:54:15 pm »
Днес имаше повторение на "Надежда за живот". Аз хванах само края на интрвюто на Мели :oops: Иначе имаше разговор с д-р Владимиров, д-р Стаменов показа разни интересни неща, имаше от пресконференцията на СиБанк, разговор с Цветелина Бориславова, говори и Ултра и изобщо говориха за ДРЗ. Много приятно ми стана :lol: И всички изглеждаха много добре на екран :lol:

Аз редовно гледам "Надежда за живот", а понякога съм гледала и по два три пъти  :) едно и също предаване, така че не липсват повторения. :)
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #48 -: Юни 27, 2007, 13:06:19 pm »
Дано пак да го дават, за да мога и аз да го гледам.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #49 -: Юни 27, 2007, 17:25:05 pm »
От списание "Тя" г-жа Нина Стефанова, тел. 0889 54 66 70, търси няколко души да разкажат своята история, може и анонимно - преминали през успешно ин витро и кандидатствали или не успели да минат по касата.

Димитър Кудоглу
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #50 -: Юли 02, 2007, 13:16:26 pm »
Аз съм съгласна да разкажа, но не съм подавала никога документи в Касата!
Вече се уговорих с журналистката и довечера ще се видим, за да направи интервю и снимки! Стискайте ми палци!
« Последна редакция: Юли 02, 2007, 14:07:49 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #51 -: Юли 03, 2007, 09:04:20 am »
Каси, смело и успех. Всичко ще мине по вода и пиши къде да те гледаме, четеме или как да те подкрепяме. :)
Относно статията , я прочетох късно, защото не бях в БГ - възхитена съм, дано дебелоглавите ни тъпи управници я прочетат.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #52 -: Юли 03, 2007, 11:41:32 am »
Покана от тв Здраве за четвъртък, 5 юли, 21-22 часа.
Тема "Демографски срив".

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #53 -: Юли 06, 2007, 20:56:37 pm »

Димитър Кудоглу
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #54 -: Юли 08, 2007, 17:43:39 pm »
Браво Фани!
Възхищавам ти се!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #55 -: Юли 13, 2007, 20:03:05 pm »
В събота, 14 юли, от 11,05 часа на 103,6 MHz - честотата на Радио Франс Интернационал, в здравното предаване "И най-вече здраве" ще участва д-р Георги Николов и ще се говори за новата наредба за репродуктивно здраве. Журналистката Мария Чернева, която ще води предаването, помоли повече хора да го слушат и да се обаждат на тел. 400 62 62, да задават въпроси, да правят коментари, за да се получи сериозен диалог по темата. Можете да се обаждате и анонимно.

Димитър Кудоглу
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #56 -: Юли 16, 2007, 14:14:00 pm »
Днес, 16 юли от 17,30 ч. предаването "Часът на Милен Цветков" ще е за раждане в късна възраст и търсят жена, която е родила към 40 години и нагоре, за да участва директно в предаването. Гост ще е и жената, която роди на 50 год. възраст след ин витро. Желаещи моля да се обаждат на г-жа Весела Генкова, тел. 0888 234 886.

Димитър Кудоглу