Малко встрани от темата, но пак е кал само че в Кюстендил. Искам да ви кажа, че съм много доволна от престоя си там, а и отношението на персонала е перфектно.Е имах ме малко проблеми с храната, но вече подадохме оплакване в НОЙ.
И така по същество. Аз съм с неуспешни инвитро процедури и чак сега се обърнах за помощ към природата - малко късно но по добре от колкото никога. Преди да отида имах 4-ри фоликула + 1-н дребен и така или иначе овулация не настъпи, а сега цикъл след процедурите аз съм със ясно изразена овулация, като по учебник при това доказана от лекар. След всички бодежи по яйчниците от процедурите това ми беше проблем, но се надявам вече да е забравен. Факт е, че този месец овуто е налице
. Надявам се, че и не само то. Пиша ви всичко това за да ви кажа, че без вяра нищо не става. По думите на персонала калта и водата много помагала. Дори се запознах със бабета който ходят там от 25 години и те ми разказаха такива историй, че ме убедиха в ефекта на калта. Дори едното от бабетата не е имала деца 9 години и е ходила там - на 9-тата забременяла и сега има дъщеря на 43 години.
Така, че момичета вярвайте - нали знаете вярата крепи човека, рано или късно ще стане. Само, че и ние трябва да направим нещо не може само да се тъпчем с лекарства и боклуци и да чакаме да стане чудото. Трябва ни малко спокойствие и релакс за организма.
Та аз да ви кажа дори си взех кал за вкъщи, купих една кутия бонбони и едно бурканче нес кафе на жената която ме каляше и тя ми даде една огромна торба с кал + това си взех и 15л минерална вода. Сега вкъщи си правя кална вана и се чувствам перфектно
Успех на всички и дано скоро ни споходи хубавата новина.