0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравей, момичета!
Аз работя под голямо напрежение през целия работен ден,който е от 8.30 до 19.00-19.30. Със съпруга ми правим опити за забременяване(имам проблем с висок пролактин,което още повече затруднява опитите ни), но след един такъв работен ден, просто не ми е до това :(, а го искам, много искам да си имаме бебе...Моля ви кажете ми,ако някоя от вас има такъв проблем как се справя с него.

Благодаря ви предварително!

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Стрес на работното място...и забременяване
« Отговор #1 -: Юни 09, 2007, 22:00:58 pm »
Аз работех под непрекъснат стрес. Работата ми е отговорна, боравех с много пари и работех с много хора. Не сядах по цял ден. Отговорноста естествено беше на мой гръб. Разбирам те напълно. вечер главата ти бучи и последното нещо което ти се иска е креватна гимнастика :lol:. И аз го правех заради мъжа ми и заради бебчето.  :? Даже много от скандалите ни бяха точно поради тази причина, моето нежелание и неговото голямо желания :? Да не казвам че след толкова време бебеправене и отрицателни тестове пък и малкото желание отиде по дяволите.Ако имаш възможност смени работата, ако ли не почни малко да кръшкаш :lol:. Ако не става както беше при мен, давай всичко от себе си докато стане бебчето. Друг начин няма :?
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #2 -: Юни 10, 2007, 00:40:20 am »
И аз работех с подобно работно време до преди 4-5 месеца. И си въобразявах, че ако не я свърша аз работата, няма кой друг! Но - не е така. След аборта преди 9 дни разбрах нацяло, че има много по-важни неща! Любовта например! Мъжа до теб - това са нещата, които наистина са важни!
С тази разлика,че аз колкото и да съм изморена, винаги съм готова за любов.
Най- добре почни да я даваш по-леко! Никой няма да ти каже БРАВО!
Не казвам, че това е причината, но може да е допълнение към истинската причина. Желая ти късмет и отпусни душата ! Обичай си мъжа до теб и му отдавай необходимото внимание, за да не дойде ден да съжаляваш!

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Юни 10, 2007, 05:59:09 am »
Работя в непрекъснат стрес. Помага едно хапче "Майната му".
*
« Отговор #4 -: Юни 10, 2007, 09:46:18 am »
Преди и след всяко ядене! :lol:

« Отговор #5 -: Юни 10, 2007, 09:50:30 am »

Де да можех и аз да го открия това хапче... Ровя, все ровя в съзнанието си, ама пустото - не ми се отдава...  :D
Здравей, мъниче!
*
« Отговор #6 -: Юни 10, 2007, 09:53:19 am »

Де да можех и аз да го открия това хапче... Ровя, все ровя в съзнанието си, ама пустото - не ми се отдава...  :D
:lol: :lol: :lol:
« Отговор #7 -: Юни 10, 2007, 11:14:29 am »
Благодаря Ви, момичета! Възхищавам Ви се за проявената сила и инат с която се справяте с този проблем. И аз като теб lidia,борявя с много пари,документи и хора и въпреки,че го осъзнавам,че няма смисъл, че утре може да не съм на тази длъжност, просто нямам сили да кажа "Майната му", защото после пак мен си чака...
Варианта е да си намеря по- спокойна работа, но пък тя няма да ми носи същите доходи, те пък са ми необходи ми за да ходия на изследвания и при лекари, и просто се получава един затворен кръг в , който изход няма...
Просто незная, до кога така...
Но ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА ВСИЧКИ ВАС, продължавайте все така...и която от вас не е все още мама, дано скоро стане...искренно Ви го пожелавам...

« Отговор #8 -: Юни 10, 2007, 11:51:26 am »
аз също работя в голям стрес, толкова голям, че преди 1 година бях на семинар за 2 дни и от спокойствието получих нервен срив.
Колкото и странно да е обичам да работя под напрежение и стрес.
Може би пречат в голяма степен... знам ли.
« Отговор #9 -: Юни 10, 2007, 12:05:39 pm »
Диди, съгласна съм с теб! И аз докато не си правех планове за бебе, сватби, ремонти не ми тежеше, дори на против. Но сега определено си мисля,че това напрежение ще си окаже влияние върху бебеправенето, още повече,че и хормоните не ми са в норма(пролактина, а той се води, хормон на стреса).

*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #10 -: Юни 10, 2007, 12:22:26 pm »
Моми4ета,кое е по-важно според вас-Работата или бебето?
Ако е бебето,кажете"Майната му" и продължете напред.Аз съм на този принцип.Успех на вси4ки мами!

« Отговор #11 -: Юни 10, 2007, 12:30:08 pm »
Диди, съгласна съм с теб! И аз докато не си правех планове за бебе, сватби, ремонти не ми тежеше, дори на против. Но сега определено си мисля,че това напрежение ще си окаже влияние върху бебеправенето, още повече,че и хормоните не ми са в норма(пролактина, а той се води, хормон на стреса).
което ме подсеща, че скоро не съм изследвала моя пролактин :oops:
« Отговор #12 -: Юни 10, 2007, 13:22:09 pm »
Да, бебето е по-важното нещо за мен, определено. Но без работата, за къде сме, нали трябват тези пусти парички...