Благодаря ви за отговорите, момичета!
Сега да докладвам малко по-подробно.
Както ви писах, миналия петък говорих с д-р Тодорова по телефона и тя ми каза да продължавам да пия Бромокриптина.
Но вчера бях в Плевен при доц. Конова и д-р Емин. Закъснява ми вече 6 дена.
Правиха ми ЧХГ - 680, за което казаха, че било доста високо и това говорело за наличие на бременност. На ехографа д-р Емин видя една малка точица, за която предположи, че може да е плодния сак, но още било твърде рано да се каже.
Мислех си, че след прегледа в Плевен ще се поуспокоя, но учи това не стана. В смисъл, че подобни са резултатите и при извънматочна бременност.
Аз съм с 2 миседа в 7-8 г.с. през 2003 и 2005 г. При последвалите изследвания се откриха и имунологични /Хашимото/ и генетични /2 мутации на протромбиновия ден/ причини за тях, както и повишен Пролактин. Лекувахме и хламидиална инфекция.
Най дълго време отне лекуването на щитовидната.
При последните изследвания и консултации през Април, доц. Конова и д-р Тодорова бяха категорични, че можем да започваме с опитите за бебе и ето го резултата.
Вчера д-р Емин препоръча да спра Бромокриптина и да започна да пия Дуфастон, но преди малко говорих отново с д-р Тодорова и тя ми каза да го продължавам и аз мисля да я послушам.
По принцип те работят в екип, но д-р Тодорова ще е в Плевен чак на 23.06.
Вчера ми направиха и първото вливане на 30 ампули Имуновенин. Продължавам да си пия Селен 200, фолиева 0,4, Аспирин Протект, бия и Фраксипарин 0.3.
Искренно се надявам този път чудото да е станало. Още не можем да се зарадваме...
Не знам дали ме разбирате. Не виждам как ще издържа 2 седмици за да ме видят отново на ехограф и да кажат има ли плоден сак.
Сигурно съм писала доста несвързано, но много се вълнувам.