Здравейте. След близо година и половина "ходене по мъките", какви ли не изследвания, едно неуспешно икси и една инсеминация остана да изследваме имунологичните и генетичните изследвания. Причината беше инвитрото което сега ми предстои и това, че в семейството ми има близък с автоимунно заболяване. Отидох до Плевен и направих консултация с доц. Конова. Беше много любезна и се отнесе сериозно към нашия проблем. По нейна преценка пуснахме имунологични и генетични изследвания. В деня, когато ми биха диферелина, получих част от готовите резултати/по мое настояване/ и се оказа, че имам отклонения в антифосфолипидните антитела. Обадих се в Плевен, за да помоля да ми изпратят стойностите на тези антифосфолипидни антитела, на които има отклонения. Говорих с една лаборантка, която ми обясни, че това било "много голяма играчка" и ако и останело време щяла да го направи, но не обещавала нищо. И така - до днес нищо. А започвам стимулацията другата седмица, а докторът ще иска конкретните стойности. Не ми се ще да притеснявам доц.Конова. Какво ще ме посъветвате? При отклонения в резултата дали са ви давали конкретната стойност? Трябва ли да безпокоя доц. Конова?