0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честито и на другит две двойки!!! :D
Честито на успелите Двойки, радвам се че познавам едното момиче от успелите :)
Дано има повече като тях :)
Честито и от мен на успелите семейства, а дили има ново развитие на проекта в смисъл ІІ етап кога започва
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
*
Честито на успелите семейства !
Връщам темата, защото има новини:
http://foundation.ariston-s.com/index.php?page=news
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Мерси за информацията, Капчице. :D Чудесно е, че Аристон-С успяват да привлекат още дарители. Добре е и че включват още една клиника. Браво. А кога ли ще станат ясни новите щастливци?

До броени дни се очаква да бъдат одобрени новите двойки, които да получат цялостно финансиране за ин витро лечение.
Процедурите за първия етап от проекта бяха извършени в център за репродуктивно здраве "Надежда" с ръководител д-р Георги Стаменов. На следващите етапи одобрените кандидати ще бъдат разпределяни на регионален принцип между център „Надежда” и новия партньор на фондация "Аристон С”  (www.ariston-s.com ) - "Клиничен Институт за Репродуктивна Медицина" - град Плевен, с ръководител доц. д-р Емилияна Конова.
Канадската компания Tribal, партньор на модна къща Аристон С, също ще се  включи в проекта „Нашите деца”.  Компанията с дългогодишна история и лидер в производството на облекла в Северна Америка, ще направи дарение, с което ще осигури възможност за извършването на четири ин витро процедури. ( още... http://foundation.ariston-s.com/index.php?page=news)
 :balk_47: браво на Аристон-С.
*
Е честито на избраните, дано да ги удобрят и на прегледите  :wink:
Честито на късметлиите желая и много много успех!Аз също се регистрирах ,но не получих никакъв мейл  :(
браво на Аристон С за благородната инициатива и дано се намерят повече техни полседователи
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Честито на късметлиите желая и много много успех!Аз също се регистрирах ,но не получих никакъв мейл  :(
Не е задължително да получиш мейл. Споко.  :D

Аз съм от Русе и определено ме притеснява същността на личните данни, които трябва да се попълнят във формата за акндидатстване. Какво отношение към проблема например има местоработата ми!
Не мисля, че като си от Русе, си "по-застрашена".
Спокойно, за мен още никой не се е интересувал на работното ми място.
Успех!
*
ако пусна сега късно ли е, докога върви кампанията?
Мисля, че за сега са приключили, но още не са обявени одобрените.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Да, вече са се обадили на одобрените двойки. Така че е късно за този "кръг", но ако попълните формуляра, можете да участвате в следващия.

А може ли "Аристон" да се включи с информация?
Здравейте,
проект "Нашите деца" ще продължи до края на тази година. През февруари приключи втори етап от подбора на кандидати по проекта и все още очакваме информация за одобрените кандидати от клиниките, с които си партнираме.Когато това стане, ще се свържем с всички подали формуляри за финансиране, за да ги уведомим за резултатите. В момента протича трети етап от подбора на кандидати, който ще приключи най-вероятно към средата на годината. Документите на кандидатите, които не са одобрени на първи и втори етап от проекта се съхраняват в нашата база данни и ще бъдат включени в последващите етапи, така че не е необходимо отново да кандидатствате.
Желая успех на всички ви!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
 Това е ясно, че който е кандидатствал примерно в първият етап му се пази формулярът, но тук възниква един казус!!! Да кажем, че оттогава до сега има развитие по случая на кандидатстващият, как ще се допълни това във формуляра?
 Нашият случай е аналогичен, когато кандидатствахме за първият етап бяхме на прага на трети опит, който беше за кратко успешен, а сега в процес на подготовка за четвърти!!!
 Смятам, че е важно максимално актуална да е кандидатурата към момента на подаване на формуляра!!!