0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
личното ми мнение, е че идеята е отлична, само дето не я оставихме да се доразвие.
Момичета, Аристон-С наистина не са прави, че не са обявили условията от началото. Но все пак това е тяхната воля - да работят с д-р Стаменов. Людмила Филипова пък е избрала да работи с д-р Владимиров. Предполагам че и д-р Врабевски, дарителят, който утре ще връщи 5 дарителски ваучера, също ще има предпочитания към някой лекар, предвид поканените на информационната борса.Радвайте се, че процедурите не са при Тодоров или при Табакова, например. Инициативите са много добри, все пак отнякъде трябва да се тръгне, нали? А кой не прави грешки в началото? Дарителите просто искат да са сигурни, че парите им ще бъдат използвани по предназначение, а не за някакви други цели.Уважете тяхното решение и не ги нападайте, а по-скоро им помогнете, за да знаят как да се организират следващия път. Защото следващ път ще има, аз вярвам в това.Пожелавам успех на всички ви!
Цитат на: klio в Август 31, 2007, 22:00:40 pmОще като си попълвах формуляра,въобще не се надявах че ще ме изберат.И сега не се надявам въобще.Мисля,че ще си изберат двойки,които ще правят процедура за първи път,а не такива като мен с по няколко процедури зад гърба си.Напротив, аз мисля, че ще подпомогнат точно двойки с много неуспешни опити!
Още като си попълвах формуляра,въобще не се надявах че ще ме изберат.И сега не се надявам въобще.Мисля,че ще си изберат двойки,които ще правят процедура за първи път,а не такива като мен с по няколко процедури зад гърба си.
Логично не е, защото успеваемостта при втори и трети доколкото знам не се различава от тази при първия, а е и много важно по кой протокол и екип се правят. Според мен има нужда от подобна анкета.
Дано успея.