Бубе, Коледата и дарението на дома няма нищо общо с темата тук. В интерес на истината дома беше избран след проверка и се реши от всички, които участваха. Да не говорим, че беше направено дарение не на един, а на два дома. Имам чувството, че ти изобщо не вникваш в това, което написах. За мен няма значение кой ще вземе парите. Аз не участвам в цялата тази галимация. Не се боря за средства. Просто задавам въпроси. Мислещите индивиди го правят доста често. Нямам нищо против инициативата, много е хубава даже, но не е доизмислена. И е логично да си зададеш въпроса - това само някакъв пр на д-р Стаменов ли е или има и нещо друго? В крайна сметка живеем във века на информационните технологии и е логично да търсим информация, нали?
Пети_пати, хубаво е да получим информация от Фондацията, но в рамките на 3 часа има логнат човек с такъв ник, който само чете и по никакъв начин не се ангажира да отговори. Защо?
Похвална е инициативата на Лйдмила Филипова - каза, че ще даде хонорарите си за финансиране на двойки, които се борят със стерилитета. Евала, че написа - Кажете кой е най-добрия критерий да се определят хората, на които да помогнем. Ето това разбирам аз под помощ!