0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Аз получих мейл с отговор за това че те са получили моят формуляри като излезар резултатите от третото ниво ще ми се обдят за да кажат отговора.
Аз също кандидатствах, но не съм получавала мейл! Това означава ли
*
Това означава ли, че не сме записани за участие?! 8O
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
И аз нямам отговор, но се надявам след празниците да получа. Дали да не пратим по още една кандидатура за всеки случай, ако не са получили писмото?
*
Ако сте кандидатствали за първия етап и не са ви изтеглили, автоматично документите се прехвърлят за втория етап, а сега вече и за третия и т.н. Така поне беше обяснено от представител на фондацията. казаха, че няма смисъл да се кандидатства на ново, но всеки сам решава! Успех, момичета!

*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!
ЕДВА СЕГА СЕГА НАУЧАВАМ ЗА ТАЗИ ФОНДАЦИЯ-ПРЕКРАСНОЕ, ЧЕ Я ИМА!!!
ПОЗДРВЯВАМ ХОРАТА СЪЗДАЛИ Я И ВСИЧКИ, УЧАСТВАЩИ В НЕЯ!!!
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ ЗАЯВИЛИ ЖЕЛАНИЕ И КАНДИДАТСТВАЛИ ЗА ОПИТ ИН-ВИТРО!!!
ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА И ЗБЪДВАНЕ НА НАЙ-СЪКРОВЕННИТЕ НИ МЕЧТИ!!!
 :bighug: :goodluck: :bighug: :goodluck: :bighug: :dance2: :flower: :balk_103:

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Нашите бебета същото са заченати с помощта на Фондация Аристон, за което сме им безкрайно благодарни!
Колкото за подробностите - ще използвам цитат на Душето:
По мое мнение се избират по-млади двойки, с по-малко проблеми и по-големи изгледи за успех. Финансират се целите процедури, но кандидатите трябва да са такива, че да им трябват по-малко лекарства. Да обобщим - желателно е да си около 20-25-максимум 29 години, да нямаш ин витро опити и в никакъв случай да не си с диагноза изчерпан яйчников резерв или с хормони, които не са в границите на нормалните!
1. За възрастта може и да си права - ние се под 30г.
2. Не се финансират целите процедури, а се дава определена сума, но тя съвсем не е малка.
3. Ние нямаме предишни инвитро опити, само неуспешни инсета.
4. При мен има диагноза намален ЯР - честно и аз си мислех, че ще ме "отрежат" заради тази диагноза.
Така че, нищо не се знае - избраните лекари са отлични специалисти и преценяват явно всички факти от "досиетата" ни ;)
Душе мила, Дай Боже новата година да ти донесе така желаното бебче  :kiss:
На Аристон пожелавам всички подпомогнати от тях двойки да имат успешни процедури - много аристонски бебета догодина!

*
Нашите бебета същото са заченати с помощта на Фондация Аристон, за което сме им безкрайно благодарни!
Колкото за подробностите - ще използвам цитат на Душето:
По мое мнение се избират по-млади двойки, с по-малко проблеми и по-големи изгледи за успех. Финансират се целите процедури, но кандидатите трябва да са такива, че да им трябват по-малко лекарства. Да обобщим - желателно е да си около 20-25-максимум 29 години, да нямаш ин витро опити и в никакъв случай да не си с диагноза изчерпан яйчников резерв или с хормони, които не са в границите на нормалните!
1. За възрастта може и да си права - ние се под 30г.
2. Не се финансират целите процедури, а се дава определена сума, но тя съвсем не е малка.
3. Ние нямаме предишни инвитро опити, само неуспешни инсета.
4. При мен има диагноза намален ЯР - честно и аз си мислех, че ще ме "отрежат" заради тази диагноза.
Така че, нищо не се знае - избраните лекари са отлични специалисти и преценяват явно всички факти от "досиетата" ни ;)
Душе мила, Дай Боже новата година да ти донесе така желаното бебче  :kiss:
На Аристон пожелавам всички подпомогнати от тях двойки да имат успешни процедури - много аристонски бебета догодина!
Бебе, мила, много се зарадвах на новината за твоята двойна бременност! Дано всичко е наред до края и като дойде момента да прегърнеш две здрави бебчета! Благодаря ти за пожеланията! Благодарности на фондация "Аристон"! Дано всички семейства, които подпомогнат се отчетат с резултат, като вашия!

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Получих потвърдитемен и-мейл, че съм вкючена в 3 етап :balk_110:   :D
Да и аз получих имейл че съм включена в 3 етап,но дали ще ни удобрят е големият въпрос :(
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Аз нали все блея чак сега видях темата,дали сега ако попълня формуляра ще има смисъл?

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
здравей марина и аз акто тебе видях темата преди 2дни, попълних формуляра и днес получих потвърдителен е-мейл ,че съм включена в 3-ти етап
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
 Ние попълнихме формуляр още за първият етап и само тогава получихме потвърждение за участие и съответно за неудобрение!!! Дано формулярът ни участва и в трети етап!!! Късмет на всички момичета!!! Отново благодарности за Аристон, това което прят е безценно!!!

Аз също получих потвърдителен е-маил.И аз знам от скоро за тази кампания, затова успях да се включа само в трети етап но в страницата на "ARISTON" открих информация, че кампанията ще продължи, ако съм разбрала правилно?!
вижте тук
http://foundation.ariston-s.com/index.php?page=news
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Момичета -  пращайте ! :wink:
Аз  преди Коледа бях изпратила формуляра  ,но така и не получих отговор ,че съм регистрирана  -писах  е мейл да попитам и получих отговор ,че  формуляра ми  не е получен -да  го изпратя отново.
Благодарности на Фондацията  и дано скоро тук има щастливи вести за  :bfp:

*
Аз не съм получила нищо!!!! :o
А кандидатствах отдавна!
Дали да попълня пак?!
Директно в страницата им попълвате, нали?!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
да - трябва да попълниш всички полета и    долу на "запази" - и ти дава екран че "вашата форма е приета и представител на фондацията ще се  свърже  с вас" / сиреч по е мейла разбирам аз/.
Успех на всички  ни.

*
 Аз кандидатствах 3 пъти.За първия и третия/които беше преди коледа/получих потвърдителен е-меил.Макар че пише,ше щом веднъж си кандидатствал участваш във всички тегления.Според мен трябва да се кандидатства докато се получи потвърждение.
*
Кога ще стане ясно кои кандидатки са избрали след 3 етап?

*
И аз получих майл - формулярът Ви за кандидатстване по проект „Нашите деца” беше запазен в нашата база данни и включен в трети етап на проекта. След приключването му, ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим за резултатите.
Това означава, че участваме в проекта, така ли?!
Здравейте,

искам още веднъж да Ви кажа, че проект "Нашите деца" бе удължен с още една година и фондация "Аристон С" - www.ariston-s.com, ще продължи да помага на нуждаещите се двойки и през 2009. Също така искам да Ви напомня, че формулярите на двойките, които не са одобрени на предходните етапи, се запазват и се включват в следващите. Когато получим формуляра Ви и го запазим в нашата база данни, ще се свържем с Вас, за да Ви уедомим за това. Ако сте подали документите си, но не сте получили отговор от наша страна, не се колебайте да се свържете с нас, за да разберете дали сме го получили. Все още продължава трети етап на проект "Нашите деца". Когато той приключи ( най-вероятно в края на този месец) ще се свържем с всички кандидатствали по проекта, за да ги уведомим за резултатите.

Желая Ви всичко добро!                                                                                                                                                                                                                           
« Последна редакция: Януари 09, 2009, 13:29:27 pm от Ariston S »