0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Е това е много гадно
Съжалявам
Кога ще е втория етап защото аз подадох по късно документи
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Благодаря ти за пожеланията, ТА. Главата ми е все още високо вдигната и не съм си помисляла и за миг, че няма да се получи, но определено при нас нещата стават по трудния начин. Така че съм подготвена.
Mpia, не казаха кога ще е вторият етап. Аз не се надявам да попадна отново сред "печелившите"  :) Но на всички останали пожелавам късмет.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
Момичета, доколкото знам, първият етап на одобрение приключи. Сега се приемат формуляри за втория тур. Специално жури класира кандидатите. Има се предвид отколоко време двойката прави опити за бебе, колко и какви опити има до момента. Какви са финансовите възможности на партньорите. Има ли близки, например родители, които да ги подпомогнат финансово. Долу-горе това знам. "Аристон" работи с д-р Георги Стаменов. Поне за първия етап от кампанията е така. Може да се попита в темата за консултации с него във форума. Ако разбера нещо друго, ще пиша веднага. Успех на всички, които кандидатстват!
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
Извинявам се много. Сега видях, че от "Аристон" са отговорили. Ще пиша веднага, щом науча нещо ново.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Момичета, доколкото знам, първият етап на одобрение приключи. Сега се приемат формуляри за втория тур. Специално жури класира кандидатите. Има се предвид отколоко време двойката прави опити за бебе, колко и какви опити има до момента. Какви са финансовите възможности на партньорите. Има ли близки, например родители, които да ги подпомогнат финансово. Долу-горе това знам. "Аристон" работи с д-р Георги Стаменов. Поне за първия етап от кампанията е така. Може да се попита в темата за консултации с него във форума. Ако разбера нещо друго, ще пиша веднага. Успех на всички, които кандидатстват!
Я пак да се намеся..
1. Тук на няколко пъти се спомена за финансовото състояние на двойката.. Ами определено това НЕ е критерий за избора просто защото никъде във формуляра няма такъв въпрос. Айде да речем, че при първоначалния избор на 20-те двойки за преглед са "пропуснали" да вземат това предвид, но и после, в деня на прегледа, когато разговаряхме с хората от фондацията пак не са ни питали за финансовото ни състояние. Така че не ми се иска да се спекулира с това. Едва ли само нас не са ни питали колко сме заможни.. А, и съвсем не са ни питали дали имаме роднини, които биха ни помогнали.
2. Втори етап е започнал вече, но тези, кандидатствали за първи НЕ е необходимо да попълват отново формуляр.
Междудругото казаха, че от 20-те избрани за преглед двойки само 17 са отишли на преглед. Това няма да го коментирам..
Аз искам да пожелая успех на 6-те избрани двойки без значение дали те имат досег с този сайт или не. Всеки заслужава да бъде щастлив..
Благодаря и за подкрепата ви към мен.  :D
Хубав ден!

*
А и да имаме роднини, които са работещи /майки, бащи, братя, сестри и т.н/ мисля, че е достатъчно трудно на тях самите да се справят с живота в БГ, че тепърва да теглят кредити и да ни подпомагат финансово. В някои случаи дори не знаят за проблемите на двойката.

[/url]
Аз вече наистина нищо не разбирам!  :?
Златулка,ти нали беше сред одобрените 20 кандидати?Сега какви са тия 5 двойки, какво е това чудо?!Сред тия 20 пак ли имаше отсяване?  8O  Наистина извинявам се за въпросите, но... а дали са отишли само 17 от 20 - тази информация откъде изскочи?
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
Здравейте, момичета и аз да се отчета. Ние бяхме от 20-те двойки избрани на първи етап на проекта, но в последствие отпаднахме. Обясненията който ни дадоха бяха същите като при Златулка. Не мога да скрия, че малко съм разочарована, но не мога да ги виня за своя избор. Както и да е борбата продължава! :)
Дано бъде успешен опита на двойките които са избрани! Късмет! :)
Цитат
Специално жури класира кандидатите. Има се предвид отколоко време двойката прави опити за бебе, колко и какви опити има до момента. Какви са финансовите възможности на партньорите. Има ли близки, например родители, които да ги подпомогнат финансово. Долу-горе това знам.
   Gea, няма как Аристон да имат тази информация по простата причина, че никой не ни е питал за това!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Re: „Аристон – С” започва кампания за насърча
« Отговор #329 -: Октомври 12, 2007, 13:47:38 pm »
Аз вече наистина нищо не разбирам!  :?
Златулка,ти нали беше сред одобрените 20 кандидати?Сега какви са тия 5 двойки, какво е това чудо?!Сред тия 20 пак ли имаше отсяване?  8O  Наистина извинявам се за въпросите, но... а дали са отишли само 17 от 20 - тази информация откъде изскочи?
Капчице, бяха одобрени 20 двойки за преглед при д-р Стаменов, след което казаха, че са събрали пари за финансиране процедурите само на 6 двойки и на по-късен етап ще се обадят да кажат кои са те след консултация с лекуващия лекар и след заседание на нещо като комисия, която отсява кандидатите. Та на мен вчера ми се обадиха да ме уведомят за развоя на събитията и тогава ми казаха, че от избраните 20 за преглед, са се явили само 17 двойки. Останалите три по някакви причини не са отишли и според мен би трябвало да са отпаднали (но това са мои мисли, а не инфо от Аристон). Та измежду тези 17 са и 6-те "печеливши" двойки. Дано да го обясних добре и да стана ясно..  :)
Faith, съжалявам, че и вас не са одобрили. Е, такъв ни бил късмета.. А що се отнася до това, което казват като ти се обадят.. то е една тирада, един монолог направо. На мен ми звучеше по-скоро като някакво оправдание и още след първото изречение знаех какъв ще е крайния резултат..
« Последна редакция: Октомври 12, 2007, 13:51:30 pm от Zlatulka »

Благодаря ти Златулка  :)
Разбрах всичко... Със или без, вървим напред, това е.
*
Ми какво да ти кажа, така се съобщава лоша новина!  :?
Хубавото е, че все пак има печаливши и дай боже да стават все повече! :D
Нали знаеш, че  след лошата винаги идва хубавата новина така, че да си пожелаем до вторият етап на проекта ние вече да сме бременни!  :lol:

*

Zlatulka

• *
  • 2153
Нали знаеш, че  след лошата винаги идва хубавата новина така, че да си пожелаем до вторият етап на проекта ние вече да сме бременни!  :lol:

А дано  :lol: да сме от тези. Така съвсем ще забравя, че не са ни избрали  :lol:

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
На мен ми казаха, че втория етап приключва края на ноември или най-късно декември и пре януари ще ми се обадят да ми кажат резултата, какъвто и да е той

На мен ми казаха, че втория етап приключва края на ноември или най-късно декември и пре януари ще ми се обадят да ми кажат резултата, какъвто и да е той

Обнадеждаващо.
*
А на мен ми пуснаха писмо само при регистрацията и толкова. Предполагам, че нямат възможност да отговарят и уведомяват всички регистрирали се, но поне да актуализират информацията в сайта си.
Иначе начинанието е много добро.
Благодарим Ви Д-р Александров!
Здравейте,
За последни новини около проект "Нашите деца", моля посетете: http://foundation.ariston-s.com/index.php?page=news
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Пожелавам на одобрените двойки- успех. Дано да се сдобият с така мечтаното дете, а може би деца.. :D

*
И да се съберат още много средства ,за да има още много щастливи двойки!