Момичета, доколкото знам, първият етап на одобрение приключи. Сега се приемат формуляри за втория тур. Специално жури класира кандидатите. Има се предвид отколоко време двойката прави опити за бебе, колко и какви опити има до момента. Какви са финансовите възможности на партньорите. Има ли близки, например родители, които да ги подпомогнат финансово. Долу-горе това знам. "Аристон" работи с д-р Георги Стаменов. Поне за първия етап от кампанията е така. Може да се попита в темата за консултации с него във форума. Ако разбера нещо друго, ще пиша веднага. Успех на всички, които кандидатстват!
Я пак да се намеся..
1. Тук на няколко пъти се спомена за финансовото състояние на двойката.. Ами определено това НЕ е критерий за избора просто защото никъде във формуляра няма такъв въпрос. Айде да речем, че при първоначалния избор на 20-те двойки за преглед са "пропуснали" да вземат това предвид, но и после, в деня на прегледа, когато разговаряхме с хората от фондацията пак не са ни питали за финансовото ни състояние. Така че не ми се иска да се спекулира с това. Едва ли само нас не са ни питали колко сме заможни.. А, и съвсем не са ни питали дали имаме роднини, които биха ни помогнали.
2. Втори етап е започнал вече, но тези, кандидатствали за първи НЕ е необходимо да попълват отново формуляр.
Междудругото казаха, че от 20-те избрани за преглед двойки само 17 са отишли на преглед. Това няма да го коментирам..
Аз искам да пожелая успех на 6-те избрани двойки без значение дали те имат досег с този сайт или не. Всеки заслужава да бъде щастлив..
Благодаря и за подкрепата ви към мен.
Хубав ден!