Момичета, днес бях на прегледа, подарен ми от Аристон и реших да споделя как е минало. Сигурно сте любопитни. Значи д-р Стаменов разговаря с нас и ме прегледа, след което се срещнахме и с представителите на Аристон- мъж и жена (млади). Та нас, естествено ни интересуваше какво следва оттук нататък. Отговорът беше, че след като одобрените 20 двойки минат на преглед, те ще разговарят с д-р Стаменов, след което ще се осъществи пълното субсидиране на избраните двойки. На поставения от мен въпрос отговориха, че досега са събрали пари за около 5 двойки. Самите те споделиха за отношението във форума към тях и за критиките като определено са благодарни за градивната критика, отправена към тях. Какво друго да ви кажа.. Хората са приятни и изглежда искат да помогнат, но въпреки, че казаха, че се консултират с хора, минали по този път, всички ние се уверихме, че още доста трябва да работят по проблема и те са готови да го направят струва ми се. Казаха, че неодобрените на този етап не е необходимо отново да попълват формуляра, а те автоматично ще продължат за слеедващите етапи на програмата. Дори искаха да останем и да се запознаем с останалите одобрени, но мъжът ми трябваше да ходи на работа и нямаше как да останем. Та това е. Засега само 5 двойки ще бъдат субсидирани. Ако ви интересува нещо друго- питайте. Ако мога, с удоволствие ще го споделя с вас.
ПС. Независимо от по-нататъшния развой на събитията при нас, аз съм адски благодарна на фондация Аристон-С за този преглед защото чрез него се доближавам до мечтата си. Благодаря ви.