0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Успешни процедури на спечелилите, ама поне да се похвалят  :lol:
Ами те хората не смеят сега заради нас да се похвалят. :lol:
*
Ами те хората не смеят сега заради нас да се похвалят. :lol:
Що бе ние не сме толко лоши :) а и нали дискусията се водеше за политиката на аристон, те момичетата нямат нищо общо :)  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
Защо да се хвалят, те вече са спечелили.

[/url]
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
И аз съм от НЕодобрените, ако изобщо има одобрени.

*
 Аз пък съм си изпратила формуляра след крайния срок,и ми отговориха веднага/на 31.08.07г./,че съм за "второ класиране".
*
Не съм от одобрените, получих мейла си.И въпреки това защитавам политиката на Аристон.
*
Аз пък съм си изпратила формуляра след крайния срок,и ми отговориха веднага/на 31.08.07г./,че съм за "второ класиране".

И аз така - един ден след пускане на формуляра ми писаха, че оставам за второто класиране.
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
Не, че съм очаквала нещо друго, ама да си кажа и аз - не съм одобрена!... Пациентка съм на д-р Стаменов и ще правя І-во ин витро. Предполагам, че писмата до всички ни са еднакви:"...информацията за вас ще бъде запазена в базата от данни, ще ви се обадим след като приключи и ІІ-то класиране след януари 2008г..." Е, ние до тогава няма да чакаме, нали? Тогава вече всички ще сме бременни! Мисля си, че ако има одобрени - то това ще са възможно по-млади жени, неработещи или с много ниски доходи(не, че моят е висок). Повечето от нас тук са интелигентни жени, на не много малка възраст, с проблеми, работещи, с по-високи доходи или с положение в обществото.... Интересно ще ми е да разбера дали изобщо сред нас ще има одобрени?! Успех на одобрените! Успех и на останалите момичета, които освен всичко, ще трябва да преодолеят още един фактор - финансовият!

И аз получих емейл, че не съм одобрена.

Пожелавам успех в процедурите на всички одобрени и на тези които сами ще финансират следващия си опит!

:blowingdust: :blowingdust2:

Аз също не съм одобрена. Няма нищо важното е през следващите опити да имаме повече късмет и всичо да завърши с много усмивки и щастие.
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
Амииии, и аз НЕ съм одобрена, нито пък сестра ми, и двете пациентки на д-р Стаменов.  :(
*
Аз пък нямам никакъв отговор.Нито да, нито не.Дали отговарят на всички, независимо от резултата?Виждам, че на много от вас са се обадили, дори и за отрицателен отговор. 
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
и аз да се разпиша за статистиката
Не съм одобрена...
пациентка съм на др. Стаменов
и съм за второ ИКСИ...
ако някой търси критерия и го намери, нека свирка...
омъжена съм, работеща...и т.н.
А аз не съм одобрена. Пациентка съм на д-р Стаменов и това със сигурност не е критерии за одобрение. Интересно е да знаем все пак по какъв критерии са одобрили момичетата, които са писали по-назад в темата. УСПЕХ пожелавам на одобрените и на всички, които чакат своето чудо!!!  :D
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Цитат
И защо ли си мисля, че одобрените ще бъдат все пациентки на д-р Стаменов 
и вероятно ще си права!

С риск да бъда "изядена с парцалите", тези изказвания много ме огорчават. Явно не се оказахте прави, и сега какво. 
   Желая успех на инициативата, и дано има одобрени момичета от "Зачатие"!
Дали са пациентки на Д-р Стаменов или Д-р Владимиров няма значение, не мислите ли? Не е ли по-важен резултата!? Хайде да спрете с тази глупава война между двамата лекари.
За кой ли път вече се повдига този въпрос! Моля ви, потърсете доброто около себе си! Вярвам, че един ден ще застанете от "другата страна", както я наричат някои момичета.
                    С най-топли чувства: Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Цитат
И защо ли си мисля, че одобрените ще бъдат все пациентки на д-р Стаменов 
и вероятно ще си права!

С риск да бъда "изядена с парцалите", тези изказвания много ме огорчават. Явно не се оказахте прави, и сега какво. 
   Желая успех на инициативата, и дано има одобрени момичета от "Зачатие"!
Дали са пациентки на Д-р Стаменов или Д-р Владимиров няма значение, не мислите ли? Не е ли по-важен резултата!? Хайде да спрете с тази глупава война между двамата лекари.
За кой ли път вече се повдига този въпрос! Моля ви, потърсете доброто около себе си! Вярвам, че един ден ще застанете от "другата страна", както я наричат някои момичета.
                    С най-топли чувства: Касси

Ейй, Касита, ти къде видя да се споменава Владимиров, ммм?  :wink: Просто си изразявам мнението, защото според мен това ще бъде най-логичното :lol: Пък и не забравяй, че не са само тези двама лекари, нито в София, нито в България :lol: :lol: :lol:

Просто наистина всички искаме да разберем какви са критериите, по които са избрани момичетата, това наистина е важно и интересно за нас.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Ееее, то е ясно, Рали, не мислиш ли?  :? Пък и просто давам пример, или и това вече нямам право да правя, както забелязвам напоследък! Хайде, извинявам се че се намесвам неподготвена  :wink: в темата....Хубава вечер!

Ееее, то е ясно, Рали, не мислиш ли?  :? Пък и просто давам пример, или и това вече нямам право да правя, както забелязвам напоследък! Хайде, извинявам се че се намесвам неподготвена  :wink: в темата....Хубава вечер!
Ти пък, пиши си където си искаш, аз си имам ОМ по въпроса на въпросната тема във въпросния подфорум  :lol:

Освен това, не е ясно, щото на мен не ми е за мен, аз си се оправям финансово, горе долу за мен Аристон беше ей така за опита, не очаквах да ме огрее. Болно ми е за момичетата, които наистина са влагали много много надежди и очаквания, и в един момент, по неясни критерии масово се получават писма с откази, но никой не казва какви са били окончателните критерии, по които са избрани момичетата (ако наистина има такива), пък и никъде не е публикуван тяхен списък. Ето това мен ме тревожи...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Болно ми е за момичетата, които наистина са влагали много много надежди и очаквания, и в един момент, по неясни критерии масово се получават писма с откази, но никой не казва какви са били окончателните критерии, по които са избрани момичетата (ако наистина има такива), пък и никъде не е публикуван тяхен списък. Ето това мен ме тревожи...

Съгласна!!! Защо не бъдат запитани от "Аристон", какви са критериите? Ако е така това наистина не е коректно.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
И аз НЕ съм одобрена. :wink: