0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
След като до сега не са ни се обадили, това означава, че не сме одобрени. Аз говорих лично с човек от фондацията каза, че молбите ни остават за втория кръг. Дано спечелим от второто раздаване. Не се отчайвайте :balk_103:

[/url]
Хехехе, и аз не съм одобрена, ама да ви кажа честно - това изобщо не ме учудва  :lol:

И защо ли си мисля, че одобрените ще бъдат все пациентки на д-р Стаменов  :a_snake_01:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Цитат
И защо ли си мисля, че одобрените ще бъдат все пациентки на д-р Стаменов 
и вероятно ще си права!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Хехехе, и аз не съм одобрена, ама да ви кажа честно - това изобщо не ме учудва  :lol:

И защо ли си мисля, че одобрените ще бъдат все пациентки на д-р Стаменов  :a_snake_01:
О, аз изобщо не съм си въобразявала, че ще ме одобрят.. честно казано бях забравила че съм попълнила формуляра.. :) принципно ми е любопитно кой аджеба е минал цедката (най-добронамерено го казвам)..
*
Да се разпиша и аз, че не съм одобрена.  :( Ей сега получих мейла. Не знам какви са критериите за подбор на първи етап. Но аз не съм пациентка на д-р Стаменов, по-скоро сега започвам със по-сложните процедури като лапаро и ин витро опити.

*
Ами и аз сутринта поучих същия мейл...ама ние хубаво пишем кой не е одобрен.
А има ли изобщо одобрени?? :?
*
Ако има някое одобрено момиче нека напише. Няма да и се разсърдим :lol:

[/url]
Ако има някое одобрено момиче нека напише. Няма да и се разсърдим :lol:

Ама хич  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
само ще я подложим на лек разпит :wave:

[/url]
Е, за статистиката и аз получих майл, че не съм одобрена  :(
Пациентка съм на Стаменов, така че не това е бил критерият все пак.
И аз получих, че не съм одобрена. Вече и аз се замислих, че одобрените ще са пациенти на  д-р Стаменов.

:good_post:
*
Е, за статистиката и аз получих майл, че не съм одобрена  :(
Пациентка съм на Стаменов, така че не това е бил критерият все пак.
Е то нали все пак ти е ясно, че не могат да одобрят всички пациентки на Стаменов и естествено и между тях ще има такива, които не са одобрени, както си ти  в случая.
 Сега колкото и да ви е чудно  :lol: и аз не съм одобрена. :D
*
И аз съм в кюпа на неодобрените. :lol:Що не ме харесват направо се чудя :ask:
И мен не ме харесаха...пациентка съм на д-р Стаменов, но не е това критерия.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
Изненадааааа!
И аз НЕ съм одобрена. :)
Но няма какво да се сърдим, ясно е, че е някакъв вид лотария и че могат да се финансират неголям брой кандидати.
Не адвокатсвам на фондацията, но и не се чувствам прецекана, ако трябва да съм честна.

Единственото, на което мога да се сърдя е, че не писаха предварително за пациентките на д-р Стаменов, та поне по-малко молби да бяха обработили. Но ако все пак самият д-р Стаменов лично участва във финансирането на самата процедура, а фондацията да дава само лекарства, тогава няма и за това за какво да се сърдим.

Както и да е. Опитахме, не спечелихме този път. Дано всяка от нас "спечели" нещо много по-истинско и желано, независимо от начина на финансиране!  :goodluck:
*
аз останах с впечатлението, че има значение дали сме омъжени и дали работим.

[/url]
аз останах с впечатлението, че има значение дали сме омъжени и дали работим.

е, хайде, хайде... по тази логика аз трябва да си мисля, че има значение колко опита имаме зад гърба си, или други подобни. Няма смисъл да гадаем, наистина.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
Причината, за да мисля така, е че аз когато изпратих формуляра, нито емайл нито ми се обадиха, че са ми получили писмото. Не съм омъжена и работя. После пратих за приятелката ми, която живее в Гърция и не и липсват пари, но не работи и е омъжена и виднага се обадиха.

[/url]
Май отбора на неодобрените става голям и аз също съм от тях, въобще взех да се чудя има ли късметлий? :balk_159:
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
*
Да кажа и аз - НЕ съм одобрена. Не се сърдя на фондацията, не могат да помогнат на всички, но се надявах тайно да съм сред щастливките спечелили от този тип лотария.
А ако това за пациентките е вярно - няма да е честно!!!

Успешни процедури на спечелилите, ама поне да се похвалят  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.